Csodálom, hogy ilyen nem nyilvános üzemi adatokhoz hogyan lehet hozzáférni, robbanásokról tudni! Micsoda szakértők vannak itt! A nemzetközileg auditált adatokat kapásból megkérdőjelező szakértők, remélem továbbra is adnak majd tanácsot itt a topikban!
Nekem az a fura, hogy a fő finomító már sok hónapja félig üzemel, egy másik üzemben is volt robbanás, pótolni kell/kellett a kiürített tartalékokat, mégis jó lett az eredmény. Valami nem stimmel.
Amióta emelkedésnek indult a mol 2900 óta nekem már összis jött a 600 ft minusz a kibeszállással.Mivel nincs már messze az oszti fizetès bejelentése nem adom el mert már én is úgy látom hogy hiba lenne.Korrekcióra sem számítok csak ilyen napon belüli kis minire.Hajrá Mol 5000!
Mit számít 1 negyedéves jelentés egy hosszú távú befektetésnél, ahol jelentős osztalékfizetés Is van? Illetve, amennyiben nem titok mekkora csomaggal vagy?
Full longos itt a forum, ez nekem azt jelenti hogy short. Szerintetek mire emelkedett 30%-ot az elmúlt hetekben? Már beárazódott a jó jelentés. A mai gyertya eddig jól néz ki a nagy felső kanóccal.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.