Sőt a molnál is lehetett volna ilyen gyors emelkedesnél azt tenni mint az opusnál tettem.Csak az rv emelkedésböl származó hasznot kivenni.Az egyenleg marad csak kevesebb papírral.
Az otpnél agresszív besorolást kaptam mint befektető.Az opus mikor ment pár éve napon belúl 2xis adtam vettem.20millával 400milla forgalmat csináltam 1 éven belúl.De a molnál mist más a story.Itt nem kell remegni hogy nem jogosan emelkedik .Úgyhogy nehéz lesz de a kezemre ülök.
Itt most szépen ülni kell a vonaton, hadd menjen. A mai céláras témához: ha akkor szállsz be, amikor az elemzőházak már ajánlják, akkor már ki is hagytad az emelkedés nagy részét. Terveim szerint 4900-ig csak mozizok. Majd meglátjuk mi lesz.
Teljesen egyetértek azzal amit írsz!Kiegészíteném annyival hogy a célárak ennéla papírnál arra jók hogy az írányt mutassák.De a nishel 5000 nél nem fog megállni.A 7000 es célárak is előkerülnek majd a Nish vétel után.Egyre kell vígyáznunk !Ne maradjunk papír nélkül.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.