Jó napot! -Február 15. után is maradhat a benzinár-stop?
Privátbankár.hu
Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy az elmúlt időszak
árváltozásait figyelembe véve szerdától a benzin átlagára 502, a gázolaj
átlagára 517 forint lenne, vagyis olyan szintű, melyek láttán döntött a
kormány novemberben a 480 forintos ársapka bevezetéséről. https://privatbankar.hu/cikkek/makro/februar-15-utan-is-maradhat-a-benzinar-stop.html
Emlékeim szerint a legelején nem volt ritka a 8-10% sem. Legalábbis a bef. alapokban. Hívtam is az első esős napon a tanácsadóm,hogy hogyan tovább. Azt mondja,esésben venni kell. Tehát inkább kiszálltam azokból,amik még kicsi mínuszban voltak. Sajnos a (2019 novemberi vételű) mol nem olyan volt. Azért furi,hogy így a pandémia végének a közelettével jön el egy újabb világvége hangulat. (Vagy csak már túl nagy hatalom van 1-2 nagyobb brókercég kezében!?)
S&P és nasi is nagyon fontos szinten van. Nem tudom, mi lesz a kotta, gyenge kezdés, aztán fel, vagy egyből fel, de itt illene egy korrekció az esésben.
az nem így néz majd ki, hanem mikor az első Covid esések voltak, -4-5%/nap. Ez csak óvatosság. És nemcsak orosz-ukrán miatt, hanem a kőként eső Nasqaq miatt is.
Ilyent a legvadabb kommunista evekben, meg a hideghaboru csucspontjain sem irtak soha sem ujsagirok, sem "felhaborodott munkas hozzaszolok". Biztos, hogy jol vagy?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.