A gyj. miatt a mai nap rendkívüli, ezért kerestem a "közelmúltból egy nagy testű gyertyát (2020. január 21. igaz, az piros), és kb. annak a hosszát sejtem a mai napra is. :D
105 ft a fix biztos osztalék, a többiről március végéig döntenek. Elvileg lehet a tavalyi is akár. -A múltban tapasztalt szokásos ütemben növekedhet az osztalék a 2019-es
év eredményeit illetően is, azaz folytatódhat az alap osztalék 10
százalékos növekedése, ami részvényenként 105 forint körüli kifizetést
vetít előre idénre. Tavaly 48 forint, tavalyelőtt 43 forint rendkívüli
osztalékot fizetett a Mol, azonban a gyengébb makrokörnyezet miatt idén
vagy nem lesz speciális osztalék, vagy kevesebb lehet, mint az előző
években, azonban ez csak március közepére fog kiderülni, amikor az
igazgatóság többek között ezt a témát is meg fogja vitatni.
Csak össszeszedtem a bátorságom, hogy merjek-e a MOL-ról írni. Bele lehetne látni a későbbiekben egy fordított fej-vállakat is, a duplaalj vinné a nyakvonalra, célár MA200 fölött kicsivel, de én a duplaaljas célárnál mindenképp adni fogom, számítva onnan egy esetleges jobb vállra fordulásra. Ez 1 lehetőség a sok közül, kicsit előre gondolva. http://www.keptarhely.eu/images/2020/02/21/v00/20200221v00rf5uf3.png
Persze 17, 5 % -ra csökkent a szocho. A 2019. évi - lassan aktuálissá váló adózás - viszont a 19. jan. 1-től érvényes szab. alapján történik, az pedig az amit becsatoltam... Az adózási kérdésekben a hozzászólásaimat ezzel befejeztem. Mindenkinek jó trédelést!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.