A kérdés nagyon jóóóóóó:))) HÁt most ez már titkos dolog,ha így megkérdezted de ha okosan számolsz, K négyzet + 16 - 22 , kivonod az évek és a napok számát, akkor egyszerű a dolog.....a kérdésedben ott a válasz:))))) Széééép napot neked és egy kávét tolj be......:)))
Sziasztok én még új vagyok itt, de hasznos dolgokat olvastam itt ezen a fórumon. S remélem további hasznos információkat kaphatok, tanulhatok tőletek. S egyben azt szeretném kérdezni hogy a Hati zárás az most pénteken lessz-e vagy jövőhéten? Előre is köszönöm a válaszokat
Nagyon köszi a szavakat..Értelek akkor mire ez a nagy zúhanás mindenhol..A nagyok adnak elfelé mindent! De a Molt nem erősek vagyunk és a célárak is magasak hajrá Mol!!!
Off: nem követem bocs, csak a faang híreket olvasom, olajosok vannak watchlisten. nem vennék semmit ezen kívül. de ez csak szerény vélemény, a forecast fórumban vannak e tekintetben a nagykutyák, de ők is atomra shortolnak már.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.