Most mar nem vagyok gep kozelben....szaladgalas,intezkedes, vasarlas a program.... Itt tovabbra is az a kerdes hogy letorik e a lokalis alj vagy csak itt savoztatjak es porszivoznak???? Ebben az idoszakban jobb kevesebbet nezni ezt a szemvedest...rovid tavon esetleg dt lehet megjatszani ......a hosszabb tavu trend a kerdeses.....nezd a Ricsit pld...ott is feladtak mar 2 sz iden a sz.poalarcot......aztan most iranyba allitottak...szoval tovabbra is vagy nagy kasza lesz Mollikabol vagy nagy bukta....en long certivel nyomon...
Szerintem nem nyomják lé 2900forint alá vagy csak pár órára.Lehet az a céljuk hogy a sok egyhelyben állással a türelmetlen befektetőket eladásra kesztessek.Es akkor fog jönni a nagy hír hogy az oroszok átvették az Inat nagy prémiummal.Amit kifizetnek osztalék formájában.Ne feledjétek 3600forint körül vannak a celarak.Lehet épp a fidesz már tud mindent csak gyujtogetik a nagy profit miatt amit kapni fognak
Megy a gaz(da) csere rendesen (lesz..rt áron)!! Dettó mint egy másik papír a tőzsdén ,akkor 4 hónapig nyaltam a fagyit nem kevés cash-el!! De utána nagyot fordult....Persze megy a kisbefektetők pánikoltatása, és aki parázik az még próbálja menteni amit tud, veszteséges áron..Majd egyszer csak ha meg lesz a fordulat, oda b...nak neki ....Speka év végi bazári majomkodás megy:)))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.