A Linamar is vitte volna 3000.-Ftért a céget, most már 4000 és még mindig nem tudták kivezetni!
Törölt felhasználó2007. 07. 17. 14:19
Meglepne ha az OMV ezt szó nélkül hagyná és nem tenne ajánlatot! Már egy ideje kostolgatják egymást és vajon mi mennyire vennénk komolyan egy OMV-t ajánlat nélkül!
Gondolom ez a 30 ezres ár már ha igy megy tovább, kezd kicsit uncsi lenni, és aki ott vett az eladja-e majd nyereség nélkül ! Ez szvsz kicsit többnek kell lennie, már csak azért is mert ami rv. itt kiszívnak azzal mi már nem találkozun a piacon!
Ha már keveselte a mol vezetés a 30k-t akkor "kutya kötelessége" hogy feljebb "varázsolja" az árfolyamot! :)
Amúgy is a részvényesek döntenek, nem a management! Adjon az OMV ajánlatot, és döntünk. Nem vagyunk mi gyerekek, mit gondol ez a Mosonyi?
Kösz a jótanácsot.
Az én fejemben van egy forgatóköny: a MOLnak nemsokára elfogy a pénze, az árfolyam esni fog, ekkor jön b a képbe az ÖMV mgint, és esetleg a Magyar Állam, mivel Feri bácsi is azt monta, hogy nem adjuk, ez a mi drágaszágunk...
Azért légy résen, most nem konkrétan a Mollal, hanem általában a tőzsdén.
Legyen menekülési terv, nem ijesztgetés, de tudd, hogy mennyi bukót viselsz el legfeljebb, ha egyszer mégse jönne be a dolog.
Castorp.. szeretem ezeket a megnyugtató szavakat. Most hogy mondod tényleg: reggel jön a paráztatás, aztán délutánra meg elkezdenek venni a nyomottabb áron. Nagyon szép. Csak az ilyen kezdő mint én a reggeli paráztatást komolyan veszi.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.