Miért, ki nyerhette volna még el? Talán az OMV?
Most a Telekom nagyobb sztár a MOL-nál. A MOL-ban sajnos az esés is esélyes. A Telekom esetén az esést nem várnám mostanában. Viszont egy 20 % körüli emelkedést várok.
Goldman ugye új Mol célárat adott meg ... miközben - link
"a társaság olaj- és gázszektor felé fennálló 10,6 milliárd forintos kitettségének 40%-a junk, vagyis befektetésre nem ajánlott hitelminősítői besorolással rendelkezik. Ha a derivatív követeléseket is számba vesszük, akkor 1,9 milliárd dollárral nagyobb a bank kitettsége."
na ennyit róluk, fingjuk sincs, hogy mi mennyi, különben nem ilyen "kétes" minőségű portfóliójuk lenne...
:D
Leírás lesz csak most az a szitu hogy itt 200-400 milliárdos leírásig mindent beárazott a piac.....ha esetleg kissebb lesz akkor már happy minden.....ha még böfögnének is valami pozitívat akkor aztán kitöréssssss.....
Kizárt, annyit nem fog esni holnap, hisz nincs semmi.
Esetleg szerdán de azt se hiszem. Én a lassú lecsúszásra tippelek résbetöltéssel. Még az oszti sincs bejelentve, tavaly ilyenkor még lefele állt a zászló, bejelentésre is esett 4 napig.
Ha viszont most nem lesz megint benne a leírás, akkor nem tudom mi van.
A mai napi gyertya neve: helybenszarás.
Semmi irányt nem mutatott, csak egy kicsit fel.
Semmi nem dőlt el. Reggel nagy forgalomra és esésre tippeltem, egyik se jött be.
még a márciusi felminősítésről nem is beszéltünk.......
a forgalom....ha megjönne akkor megindul..ma is látszott reggel nyitás után hogy ha akarnák menne ez szépen felfele....de csak zárogatják csenben a shortokot úgy látom 30 forintos sávban.....
De a ricsi is megmutatta hogy a fák nem nőnek az égig és bármennyire is nehezen elképzelhető egy irány a nagyok akkor is meglépik.
Itt az iány esés vagy stagnálás volt ....Most már ideje a longnak.....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.