Követhetetlen lett végképp,amióta okosban tolják azóta felesleges bármi féle elemzést ide tenni,maximum jellemzést lehet!Addig táncoltatják megint mire eldobálják a papírt.De tényleg jobb várni mert megindul az biztos,kérdés mikor!
van egy kis pakkom belőle még 13580 ról azt tartom. Ha beesik is tartom eladni itt nincs értelme, beraktam 14195-re eladásra majd teljesül valamikor.
Mint már annyian írták Magam is úgy vélem teljesen kusza lett, ki is törhet meg nem is. pöty. Így nem filózom rajta pénzem nem áll benne(sok), az se érdekel ha megindul az sem ha beesik.
Vett a mol nyerőmből vissza molly, de az a saját hiábamnak köszönhetem, el lett könyvelve magamban.
Az lenne a legjobb becsukni a gépet.Nézzétek norbi papír is megcsinált ma 10%-ot,igaz 3db-al,a kötés minimum 150ft volt!Tbsz-en kéne nyomni,longolódtunk rendesen!
Ilyen a sex is....:-)))))
Amúgy ez a nagy punnyadás az oka az ingerültségnél.
Tegnap írtam hogy a szektortársnak(omv) kirúgták a támaszkodó lábát (-4,44 % volt akkor). Ma láss csodát +5,19%...Na ezek a mozgások....akkor nem lenne idő elmélkedni a semmin....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.