alig látszik, de kilépett felfelé...
ennél sokkal combosabb gyertya kéne, h hinni lehessen benne... link
(RSI simán támogatna 1 komolyabb emelkedést is...)
Jó reggelt, mi ez a NAGY CSÖND???
úGY LÁTOM MINDENKIT IDEGILEG TÖNKREVÁGOTT AZ ELMÚLT IDŐSZAK.....
Pedig lassan kezdenek visszatérni az olajos forintocskák..:-)))
13.730- 34 milla
"A Brent típusú olaj árfolyama mindössze 13 centre volt a 2008-as mélypontjától, vagyis a 36,2 dolláros szinttől. Ezt követően viszont gyors felpattanás következet, így a jegyzések ismét 38 dollár fölé kerültek."
gyors felpattanás :-DD
vagy kis korrekció a zuhanásban, majd mehet még le
Az nagyon jo lenne ha végre megállna az olaj esés. És tényleg pattani tudnánk vele. A FED-el kapcsolatosan annyit hogy mindegy mi lesz a vége, a piacok csak túlélik valahogy. Szerintem fontosabb hogy Kínában hogy alakulnak a dolgok. Szerintem az jobban nyomasztja a piacokat. Augusztus ota nen hevertük ki az ottani lassulast. Ha jol tudom onnan most jöttek
igen és az olaj most pattant a padlóról, ez segíthet, talán sávtörés lesz felfele 14K-ig, onnan a FED döntés függvényében ki is törhet, de mindig csak ha, ha, ha...
ja, még annyit, hogy azért mindjárt itt az év vége, nagyobb alapok már 15-e után nem igazán szoktak nagy poziátrendezésbe kezdeni, karácsonyi szabik stb.
szóval FED után még a héten lehet kis mozgolódás, de aztán erre az évre már game over...
ugyanaz mint múlt héten: kinti hangulat alapján eshetett volna (lásd otp, ricsi), de stabilan tartották. ugyanakkor felfelé se megy, mert a vevő ezen a szinten veszi, feljebb valamiért nem.
szerda este (FED) még tartogathat valami meglepit (emelni fognak, na de a comment lesz az igazán figyelendő), én csütörtökre várok valami határozottabb irányt nemzetközi szinten is, meg a bét-en is.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.