Jó, de azt egy Tedy hengerrel, te is fel tudod újjitani, ha a falat meghúzta, akkor még egy spakli kell hozzá zacskó gipszel, ajtóra meg egy kis zománc, és csá.
Nem szabad megbízni 1 új nicknévben sem, mert az manipula, csak bukni, jobb esetben kevesebbet keresni lehet rajtuk.
Az más tészta, ha zöldfülüként, eleinte inkább kérdez, utána felfejlődik szépen a szemünk láttára.
Nem vonhatod össze,külön kezelendő a kettő. Én már megérdeklődtem. A lejáróshoz-ból sem hozzá tenni sem elvenni nem lehet, előnye hogy megspórolandó a gyűjtőév!
1. 2015-ben nyitok egy tbsz-t (0+5év=2020-ban jár le)
2. 2010-es tbsz-ről rendelkezem a hosszabbításra, lesz belőle 2015-ös tbsz
3a. összevonhatom, azaz 1+2, előnye egyszerű kezelés
3.b kérem a külön nyilvántartást, 2 db 2015-s tbsz lesz, előnye, hogy elég csak az egyiket megbontanom, ha hirtelen kell a pénz, a másik még fut tovább adózás nélkül
Én eddig úgy tudtam, hogy csak 1 lehet 1 cégnél.
Év végén pedig a 2 számla összevonódik, vagy ha nem nyitottál újat, akkor visszautalódik az alszámlára az összeg.
TBSZ:
"Akinek valóban idén fut ki a számlája, az valószínűleg a számla újrakötését választja, még akkor is, ha már idén nyitott egyet. Ennek oka, hogy a törvényi szabályozás lehetővé teszi, hogy egy ügyfélnek akár ugyanannál a szolgáltatónál az adott évi tbsz számlája mellett még egy azonos évi, de újrakötött tbsz-számlája legyen. Ha két ilyen számlával rendelkezik, akkor az nagyobb mozgásteret jelenthet számára. Ha időközben befektetett pénzének egy részére szüksége lenne, akkor elég lehet csak az egyik számlát megbontani, s a másik eközben még mindig a kedvezményekkel együtt futhat tovább."
na ez új nekem ... tehát 2 db 2015-ös tbsz is lehet !
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.