off:
Mmm "iceberg" ajánlatnál ahogy olvastam, van egy beállított látható és a többi nem látható mennyiség a könyvben. Azt írja:
"A láthatatlan mennyiség egy része - új látható mennyiségként - csak akkor válik láthatóvá, ha az előző látható mennyiség teljes mértékben lekötődött"
Namost pl berakok 2k mennyiséget, de azt állítom be hogy látható 200db, a maradék pedig ugye láthatatlan lesz. Tegyük fel, rámküldenek 200db részvényt, akkor a maradék 1800 db-ból megint csak 200 lesz látható igaz? és így tovább...
eddig nem értettem a kötés listából hogy került ki 2k eladás, mikor nem is láttam olyan nagy pakk-ot vételen, és mégsem verte le az árfolyamot. Mostmár akkor értem.
napi figyeléssel felszed az ember tapasztalatot az adott nyerőgéppel kapcsolatban, azaz Molly nem Oti és Ricsi nem Molly... mindegyiknek más a természete... lassan eldöntheted, hogy dt lovag leszel vagy inkább swing kereskedésben érzed jobban magad, esetleg a legközelebbi 10K közelben bevásárolsz és megvársz benne 50% Up-ot... mind más megközelítés...
:D
Kicsit nézegettem a régebbi kötéslistákat MOl ban 04.02 től. Azért ott volt ám 20K pakk is vételen...
Az egész kereskedésnek volt egy olyan suggalatta: van "power" + a 6x forgalom ... ahogy végig lapoztam a napi kötéseket.
Az ott egy jó kis belépési pont volt mollyba, aranykereszt volt előtte pár nappal /MA50xMA200/ ellenállási ponton át forgalommal, piaci hangulat, impulzus.. magyarán jó "kockázat/hozam". Mennyivel máshogy látom így visszagondolva, mint akkor... tiszta vakon léptem poziba emlékszem..
az ami ma is megvalósult: beállnak vételi oldalon lent "kirakat" pakkal, kicsik előrefutnak, de nincs annyi erejük, hogy érdemben árfolyam emelkedést generáljanak, felfut gyorsan egy csúcsra, amit szintén K-s pakkal "jelölnek ki", (ez többnyire vmilyen fibo szint környék, mozgó, vagy éppen vmilyen lélektani szint, majd visszacsorog és órákig megy a homokozás, végül mágnesként bevonzza az árfolyamot a lent lévő pakktömeg... ilyenkor érdemes csúcsközelben eladni (ami közel sem ilyen egyszerű vagy nyilvánvaló), de legalábbis csökkenteni , és tartalékolni egy pakkot az esetleges leöntésre vagy lekötésre vagy egyszerűen a lecsorgásra ... de mindennek kizárólag dt üzemben van jelentősége, swing, pláne hosszútávon az égvilágon semmi, csak röhejes ugrálásnak látszik... tőzsdézőtől függ, ki minek tekinti ...
Kicsit elemezgetem az elmult napokat, és azt a tegnap előtti csucsot, ahol megjelentek a K-s pakkok egymás alatt záró közelettével. Elsőre nagyon megörültem neki, aztán láttam a forgalom nem nőtt, nem jöt az a bizonyos "impulzus" csak beálltak.
+ amit Ti is mondtatok a fórumban.
Jól gondolom hogy az volt a bibi, forgalom nem jött hozzá, csak "beálltak" amolyan kirakatként csaliként, vagy mi volt az ami miatt Te Accept arra jutottál, hogy itt öntés lesz?
Az én szememben most teljesen kiszámíthatatlan merre mozdul. Pont olyan helyen van.
Egyébként számítok hogy a napokban még visszanéz MA50 alá.
Ezért beálltam eladásra 730 ra, meg vétere 180, és 040 re. Aztán várok. Flörtölgetést kezdeményezek Molly kánál de csak kis takaros 20-25 pakokkal játék kedvéért egylőre.
Shortom meg 200 on várakozik.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.