ét féle rés van, szökési, és kimerülési.
A kimerülési szerintem manipuláció következménye, amikor az indit, nagy db-számú, magasra tett vételi ajánlattal feltornázzák, ezzel eufóriát okozva. Másnap nyitóban, vagy a bolondok órájában adni kell.
A szökésinél, automatice tartani kell.
Réses manipulációs alakzat a kulcsforduló. Réssel emelkedő papírnál, még utolsónak húznak rajta nyitóban egyet, ez a beetetés, utána tömnek, végül beszakad.
Erre példa, amikor az Eszart kb. 270-ről réses zuhéból visszafordították, meghúztá 500 fölé, és ugyanúgy réses napon a xart az alá állók fejére borították.
FHB-ban is eljátszották a 714-es lokális csúcsnál, amikor +5%-on nyitott.
MOL-ban, Elliot ad lehetőséget réstöltésre, vagy ennek a hullámnak a korrekciójában, vagy a következő emelkedő hullámot követő A,B,C végpontja által.
Csinálja már azt a 350-et, ha azt mondtam.
Vettem én 3401-n Otit, meg 10580 közelében long certit Molban, de hol vannak azok már...
A ki-be ugrálás ha valaki ütemtelenül csinálja - mint én sokszor - nem kifizetődő.
Amikor a MOL magasan veri az OTP-t forgalomban, akkor az már nem az a MOL, ami néhány hete 400 milliós napokkal szüttyögött. Most lassan a tizenötszörösénél tartunk ennek...
"De ha elindul a vonat, a szívem majdnem megszakad..."
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.