Na ez már kezdett ahhoz hasonlítani ami korábban volt. Benne van(nak) valaki(k) és beszik, húzzák hónap vége felé. S lehet már nem csak hónap végén fognak ezután.
"- a "kerek ezresnek" a vételi oldalon jelentkező short realizálás kinyírása és az árfolyam megtartása volt a célja, azaz baromira nem egy ezressel feljebb való vétele"
"A "baromira nem érted" a te szóhasználatod volt számomra"
nem ugyanaz, de mindegy ...
Tények:
13820 db kötött 13195-ön, amihez 13205-14875 közötti vételi ajánlatokat vonták be az eladói oldalon 13200 alatti "pár darab" long realizáló/short nyitó pozi felszívására ... és még így is maradt 2105 db "eladnivaló" ...
Én így látom a dolgot, te másképpen, legközelebb talán már egyformán fogjuk látni ...
Én is így gondolom, sőt, kész vagyok tartani akár 3-4 éves távlatban is. Meg majd veszegetek még hozzá, ha úgy alakul esetleg az árfolyam. Addig is van osztalék, legalább van miből inni. :)
Az hogy nincs forgalom nem csoda, mivel meg mindig bovlik vagyunk. Kellene mar egy felminosites az hozna vevoket es forgalmat is. Az alacsony forgalom nem csak MOL specifikus, kb OTP-n tul itt minden halott jellemzoen. Nezd meg a Telekomot, vagy a Ricsit - azok is nagyon hurkak.
Azonkivul most a kornyezet is rossz - ha nem adja senki es vevo nincs, akkor pangas van. Kotes sincs. Az a par jatekos a magyar piacon aki jelenleg megmaradt - az meg ennyit tud kiprodukalni magabol. En azt mondom hogy ulni kell es varni, jo lesz ez 1 even belul.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.