a forumokon mindig ez van, vannak olyan emberek akik tobbnek akarnak latszani mint amik, uj eletet kezdeni,nem kell veluk foglalkozni, inkabb erdekes mit akarnak elhitetni veled, azert ez gyorsan kilatszik hiszen a kepesseg az ami hianyzik beloluk hiszen pont ezert nem olyanok amilyenek lenni szeretnenek.
Egy unatkozo biztonsagi or vagy portas is szeretne gekko lenni.
Ezen a forumon meg sok arfolyamfelelos írogat akik probaljak befolyasolni az arakat.
Nem érdemes vészmadárral foglalkozni, hetek óta ontja a baromságait, mindenkit direkt heccel, ás várja, hogy mikor anyázzák le, hogy akkor ő visszaanyázhasson. Óvoda-szint.
Mióta egyértelműen kijelentette a múlt hétre, hogy 21k alatt zárja a shortját, én meg írtam neki, hogy azt bukta, azóta nagyon harapós kedvében van. Nem is számolt be arról, hogy kinek tudta eladni 21k alatt.
Azóta egy szavahihetetlen, ostoba senki. Kár rá karaktert pazarolni, nem tudom, én miért teszem. Ez van.
Törölt felhasználó2007. 04. 10. 02:37
Veszmadar>> ha szerencses vagy reggel jobb ha zarod a pozid,legalabb 0-ba kiszallhatsz...:) Ha mar annyira sasolod az olajat , pillants ra neha az uzemanyag jegyzesi arara is.A MOL nem kitermelo hanem finomito.Az olaj beesett tegnap viszont az ua. jegyzesi ara nem.Az arres egyre csak no, ez pedig jo a MOLnak.Most nyomjak ezerrel a CNBC-n: If you wanna make money, buy refinery stocks!! De te csak shortoljad ha van felesleged... STOP legyen veletek!
Törölt felhasználó2007. 04. 09. 23:50
btw: Sztem is ez a $60as olaj sokal elönyösebb a világgazdaságnak mint egy $70-$80 körüli. Egy $70-$80 körüli lazán csinálhat az amerikai "soft landingbol" recessziot akkor pedig nem sokáig örülünk a magas MOL árának...
veszmadar: Milyen zakó miatti feszültésgröl van szó? A MOL 10napja emelkedik baromira semmi feszültség nemvolt bennünk....
Most oké talán van de OIH b*ira nemzugott be főleg nem a MOL féle feldolgozók szóval a holnapi nap is keményen 2esélyes.
Nem nem a feszültés miatt gondol téged itt gyak mindenki annak aminek. vmi más oka van.....
budfox: fene tudja milesz holnap. mindenki mondja az olajat de de gondolom sokaknak feltünt, hogy MOL nem olaj. :D Hanem Olajos vállalat. Olajos vállalatok OIH meg baromira nem zugott be. Sött azok az olajosok akik elsősorban nem kitermeléssel hanem feldolgozással foglalkoznak mint MOL szépet emelkedtek. Nönek a finomitoi marginok szépen. pl link
De, hogy holnap milesz arrol fogalmam sincs. :) Röggel meglátjuk.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.