Lac, 4 hónap után adjam el 50ezer Ft nyereséggel ? (nem 10 db-om van - sajnos vagy nem sajnos, az más kérdés).
Ha eddig kibírtam, akkor már megvárom azt a 16ezret - legalább. A stopot beraktam 14ezer alá kicsivel. Ha visszaesik, már nem sz..rozok. Bocs a kifejezésért.
Gondoljatok bele! Felhív a brókered, hogy vesztettél -20 %-ot majd utána tudatusol benned, hogy ő meg még ezen is mennyit keresett...hát nem lehet kellemes érzés.
Persze, most gondoljunk bele józan ésszel. Neki miért is lenne érdeke, hogy nekem például több pénzem legyen? Max talán hogy neki. Én ugyanúgy vagyok, mint te. Nem olvasok elemzéseket, illetve olvasok, de csak átnézegetem, hogy tanuljak belőle, mások hogyan látnak bizonyos dolgokat.
Pszichológiát lehet tanulni... még csak azt sem mondom, hogy fölösleges :-) Csak azt nem tudom, hogy a tőzsdét érdekli-e, hogy perfect leszel agykutatásból :-D Na jó, nem vicceskedem, tul.képpen inkább magamat szeretném felvidítani valahogy a mai nap után :-D
Olvastam itt a fórumon, hogy a broker tul.képpen nem abban érdekelt, hogy Te pénzt keress, hanem abban, hogy ő keressen. És neki minden kötés pénz. Akkor is, ha Te buksz. Ebben van némi igazság.
Én januárban kezdtem, nincs és nem is lesz brokerem. Az elemzéseket is feltételekkel olvasom. Nem azért, mert annyira bazi okosnak képzelem magam, hanem sajnos nem mindig jönnek be, amit írnak. 4 hónapja is azért vettem bele a MOL-ba 14ezren, mert készpénznek vettem az egyik elemzést (ahol mellesleg cca 22ezres célárat pedzegettek).
Itt a fórumon sokat lehet tanulni (szerintem).
Nem tudom, de én mostanában mindenfelé csak zászlókat vélek felfedeznilink Ennek is a célára olyan 17000 körüli értékre mutat. Már ha lesz kitörés belőle.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.