Ezt a topicot azért indítom,mert szeretnék egy olyat,amiben kötetlenül lehetne a tőzsdéről beszélgetni,de ha vki offol,se hurrogják le.Tehát a tartalmát,olyan 80-20 % arányban gondolom.
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)
Azthiszem lenyugszom egy kicsit, és megyek reggelizni meg egy kellemes séta nem árt kinnt!:) Ma már nem csinálok semmit, nem rontom el amit összehoztam, még a foti felmegy 659-re aztán az is jó lesz.
Kiszálltam, Novo veszteség fele visszajött!:))) 4X TDT long átlag 6760-ról, sajnos kár, hogy nem léptem hamarabb, most szálltam ki 6860-on, de nagyon szép ez is, 4x tdt-t még sosem csináltam.
Egyébként: nekem úgy látszik az a stratégia jön be (magam számára), hogy nem tökizek, nem veszek nagy tételben, hanem csak kisebbeket, óvatosan. Így ha fölfelé megy, eladom, ha meg esik, akkor sem izgulok, hanem szép nyugodtan várok, mondván, ennyi pénz éppen pihenhet is. Hátránya: így nem lehet olyan igazán nagyokat kaszálni. Előny: biztosabbnak érzem, nem esek pánikba. Plusz nekem még az is előny, hogy több részvénnyel megismerkedek így.
Ez persze nem olyan elegáns, mint nayg tételben kaszinózni, de nekem eddig ez jött be.
"A Pannonplast indítványa alapján a közgyűlés a törvényben meghatározott 10%-ig egyhangűleg felhatalmazta a céget, hogy a következő 18 hónapban saját részvényeket vásároljon. A vásárlási ár nem haladhatja meg a mindenkori legfrissebb gyorsjelentésben szereplő saját részvényekkel korrigált egy részvényre jutó saját tőke háromszorosát. (Ez számításaink szerint 2,279 Ft-os részvényárat jelent.)
"
Sziasztok mindenki!
Én is otiban vagyok, úgyhogy örülök az eseményeknek, bár nem tudom, meddig megy még. 6800 talán meglesz, de utána szvsz biztos visszafordul egy kicsit. Meg még van egy kis Gsparkom meg Émászom, sajnos mindkettőt kicsit magasan vettem, úgyhogy most pihennek.
Synibe szerintetek érdemes még belevenni? Vagy inkább másba?
Ferike,millió gratula az otidhoz ! :))))
bátor voltál,belevettél ,csak vigyázz vele,ne légy kapzsi ,napira vetted ugye ? ez lehet eddig a legnagyobb húzásod :) asszem
Már 6610-nél kellett volna, de a synira figyeltem és átugrott, aztán meg csak fel-fel.. jó ez még jó hogy nem shortot nyitottam, bár kitudja mi lesz ebből.. Minden esetre ahogyí visszaesik 670-re kiszórom, én nem idegeskedek.
linda topicja
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)