Ezt a topicot azért indítom,mert szeretnék egy olyat,amiben kötetlenül lehetne a tőzsdéről beszélgetni,de ha vki offol,se hurrogják le.Tehát a tartalmát,olyan 80-20 % arányban gondolom.
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)
1260-on vettem 1005-ön adtam el, ez -20% durván, és 60% tőke benne volt. Így össz tőkére vetítve -12%, tegnap a többi buktával -14% ment el kb ahogy kiszámoltam.
Én meg eladtma egy aadag konzumot, hogy vegyek belőle valamit, de most komolyan nemtom mit vegyek és menniyért, reggel akartam elpasszolni a konzi-t és venni sinyt a lecsorgásban nyitás után, de lekéstem, mostmár.... áhh miről is beszélek, veszek azt kész
Bumbi,ha ismernél már tudnád ,hogy már rég lekésted a választ :)
beálltam 10-re 15-nél fordult ,berágtam és vettem piacin 30-on és nem fogom megbánni. a többi kit érdekel ???
nem fogom a filléreket számolni :)
ha meg bukta lesz ( amit kétlek ) behozom majd máson ,szóval ennyi a kereskedési stratégiám :)))
sztem Feri csak a synivel foglalkozz,én is beálltam ,ezt most nem saját érdekből mondtam,( tudhatod )hanem az oti már magas sztem a foti itt már megint lutri.
amúgy nagyon sajnálom a tegnapi veszteségedet ,ha a z idétlen humorizálásom miatt nem is jött volna le :)
linda topicja
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)