Ezt a topicot azért indítom,mert szeretnék egy olyat,amiben kötetlenül lehetne a tőzsdéről beszélgetni,de ha vki offol,se hurrogják le.Tehát a tartalmát,olyan 80-20 % arányban gondolom.
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)
Még korán van feri sokszor a reggeli lelkesedést holtidőszak követ , amikor még a nagyok nem jöttek meg illetve azok akik a regglei zavarost elszalasztják, ha leesik kicsit, ha csak pár percre is lehet vásárolni, és aztán rögtön ugrik is fel a syni.
Jó reggelt mindenkinek. Most olvastam a Ategnapi Novo-t kiütő Ferenc féle tranzakcióról. Feri helyesen tetted, hogy kiléptél még bukóban is! Sajnálom egyébként, de amit most buktál vissza tudod majd hozni máson. De most már ennyi tanulópénz legyen elég irgum-burgum:))))
Szép napos reggelt mindenkinek !
ma jó napunk lesz,amik szépen zártak,
ázsia szuper,Ft erős ,olaj a béka s......nél,
szóval minden adott az emelkedéshez.
Kivéve molli talán
sztem érdemes a fotit,synit beszerezni ahol elérhető hangsúly a synin van ( bár vettem volna tegnap ) !
ma egy agyonkeresős napot nektek ! :)
Feri a syni még mindig jó lehet ha holnap gyorsan lépsz, illetve, ha les benne egy nem túl nagy kirohanás aztán korrekció (mer az úgyis lesz , midnig van) akkor még lehet venni, még én is akarok egy része 865 -rőpl van egy rész 900-905 -ről ,tehát én modnjuk könnyebben ugrálok, de akkor sem rossz.
Kössz jgy, jól esett a mellém állás, de tényleg igazatok van, BB24 nem normális, alig 100ezres tranzakciómmal szerinte kibasztam csomó emberrel. Nehogymár megszűnjön létezni a Novo, most arra várok, hogy 500Ft-ra menjen le aztán jól megmondani, meg különben is minek tartsam, ha lemegy legalább legalább olcsón belehet vásárolni, és nem benne ülni, 1250-en meg nem ma lesz ilyen vételi oldal mellett, igaz lehet holnap megjelennek a vevők, dehát akkor ígyjártam. Inkább megyek kicsit stabilabb papírba mert a novo egyenlő a roulettel, feket vagy piros.
Ja feri basszus, ezt már én sem állhattam meg szó nélkül egy K nagy BROKI ez a bigbroki, szarházija.
Na de a rossz dolgok után felnőttként ünnepeljük meg a syni kitörését .
jejejeje jeeeeeeeeeee átlépte az ezreeest átlépte az ezreeeeest, gyorsabb volt a teknősbéka gyorsabb volt a teknősbéka, a nyúl, meg csak néééézteeeeeeeee :DDDDDDDDDDDDD
Novo fórumba meg lebasznak engem amiért bevertem az árfolyamot!:) Szánalmas, nem is hittem volna, hogy egyszer miattam egy ilyen kishal miatt fog egy kiakasztani valót változni!:) Na és ebből mi látszik? Hogy milyen kis forgalmú részvény, holnap veszek 1db-ot piacon és +10% lesz!:)
a múlt hét nekem is kimaradt, de duplázni nemigen fogok,alig van papírom ,de te duplázhatsz ,kívánom neked !
de most búcsúzol,h aszondod:
sok sikert a héten a béten ? :)
linda topicja
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)