Az OTP brutálisan teljesített a többi rovására . Kicsit visszavették .. Ennyi történt ..Mert a végén az lenne hogy OTP meg maximum MOL a BÉT … / így is lassan az lehet/😂😂
Minden rövidebb időtávon túladott, már naposon is szinte az. Hétvégére zárják a shortokat majd, holnap vagy pénteken jön a felkör. A kérdés az hogy 44-45-46 esetleg ?
Ez igaz, de a gyakorlat az, lekötik ha vége van a big megbízásnak, hogy örüljön mindenki, ha felengedte volna a zárót pl 43100 - ra az azt jelentené, hogy van még a mega pakkból eladni mit. Természetesen bejöhet még egy komolyabb eladó, de ennek már kicsi az esélye. Holnap kiderül amúgy
Én is ezen gondolkodtam ma. Én mindent eladtam még 46200-on, most várom a beszállót. Idegesít az a 2 gap, ha most vásárolnék, akkor tuti menne lefelé és betöltené hamar azt a két gapet
Ezeknek a napos jóslásoknak az égvilágon semmi értelme. Ha holnap nem fordul, akkor fordul holnapután, vagy novemberben, vagy januárban. Napos távra senki nem tud semmit, aki mást állít, attól menekülj.
OTP részvényesek ide!