https://www.investing.com/commodities/brent-oil-streaming-chart 5 percesen a leglátványosabb. 8 óra körül öntik, kb. ekkor ébred a DAX és társai. 9-kor ténylegesen ki is nyit, ekkor van a legnagyobb öntés "látványos" hangulatjavulás jeleket ad, csökkenő olajárak!!!!!!!!! VÁÓ 102. 9:40-ig esett 10:40-re magasabban van, mint 9 órakor. 11:20-kor pedig magasabban áll meg, mint ahol volt 9:40-kor. HA kijön a 10:40-es csúcs fölé, akkor longba fordult a paripa. A 09.17-es alj nem sérült, csak csináltak egy ilyen kis karikát. naposra átrakod: 04.23-as GAP 101.41-103.41 Amíg valaki nem mondja ki a kulcsszót: Béke, Hormuz GO, Húszik OFF, addig 101.4 tart.
amúgy látni hogy néha jön egy egy nagyobb impulzussal öntés.... súlyozás van ma CECE és az otp ssúlya kissé csökken szóval amint ezen túl vagyunk mehetnénk fel elvileg.
Erste módra, kicsit pontosítva a lentebbi támasz pontok.46580, én tegnap Ezt jelöltem meg kritikus pontnak.Fentebb: 46780-800 Lentebb 46400/45900-46000/45100-300 A moderáltba tegnap 17:28-kor ezt írtam és rajzoltam, csak copy paste tegnapról. Az ék alja 44000+ a teteje 47000-47280-47460 összehúzásából adódik. https://ibb.co/VW7yckTK Újrarajzoltam,, hogy kevésbé emelkedő legyen a tető-vonal, 1 vonal érintse mind a 3-at. Ezt a vonalat odaraktam az aljára is, hogy az emelkedést próbálja vizionálni. Így kész a sáv. felső
kép napos. 46800-at írtam a fő szintnek, valójában a tetők 46780-790,
éppen, a mai záróval egyenértékű. még a pattanás "lehetősége" ott van,
piros nyilak, ha megtartja a 46800-at. 47000 elakadt elsőre, másodjára átvitte. 47280-on átment, új csúcsnál picit elakadt, másodjára? Majd kiderül holnap / később. Görgessetek
lentebb, mert a 2 képet egymás alá tettem, tehát a lenti kép: 1H órás, a
fekete vonal az aljak vonala, történt egy bebikázás, felső párhuzamos:
kék. ezek a zöld emelkedő akármik az Impulzusok. kb. középen volt egy csökkenő csatorna, amiből trendszerű kitörés jött, folytatódott tovább az emelkedés. 46580-al nagyon megküzdöttek, talán ezt mondanám "kritikus" szintnek.
Én ezt szoktam írni: ide oda pakolgatják a pénzt, a nagybüfi, mikor hova kell a segítség. Egyik UP, másik DOWN. Majd csere. USA UP, BUX / OTP down. DAX down: USA UP. Ide kis mana kell, USA-ba sok, ezért gyakorlatilag mindent adnak, amihez hozzáférnek, mindent a jó cél érdekében. Én így látom, lehet mínuszolni.
Tegnap reggel irtam, hogy eladtam a shortomat igy hamarosan be fog szakadni. Most 700ft-tal vagyunk a tegnapi csucs alatt. Két hétig a kinti rossz hangulattal szemben emelkedett folyamatosan amig tartottam a shortot. Tegnap eladtam a shortomat ko ár előtt jo nagy bukoval, és azonnal megállt az emelkedés, ma meg már a kinti hangulattal együtt esik, és nem megy vele szemben mint az elmult 2 hétben. Utóbbi időben bármit veszek bármilyen szinten, azonnal megáll és megfordul az irány. Biztos van rá logikus magyarázat, csak én nem találom.
Igen, az idő nagyon fontos. Én G*mini-t használok idő spórolásra ... a jegyzetfüzeteket még csak most kezdtem el használni. Ahol sok adathoz hozzá lehet férni (és még többhöz lehetett csak most fizetős lett) nagyon szép profitot szedtünk össze. De nem akarom rontani az előnyömet amit eddig sikerült összeszedni. Ha azt mondom hogy OTP-n nem tudunk pénzt keresni mert itt nincs adat ... havonta jön valami hír hogy megvesszük a Luminort, utána síri csend. Ezen nincs mint éájozni. Ja és adatnak nem kell csv-ben lenni-e. Én azt se értem, hogy a LIDL-ben a vonalkód olvasó hogy működik , de amilyen adatokkal meglehet etetni napi 100Ft.-ért ... egyszerűen nem értem ... Lehet tényleg egy dedikált Indiai van a vonal végén, de hogy az esze éles mint a penge az biztos. Sokat hibázik? Igen. Az idő érzéke nulla, a hétvége fogalmát nem ismeri. De 2 év ismerni fogja ... telefon.
OTP részvényesek ide!