Sztem ez kibaszott nagy hülyeség még ha az otp nem termel most profitot még akkor is jó áron van. Ha ezen buknád el az összes pénzed nem sajnálnálak érte...
Törölt felhasználó2008. 11. 03. 11:34
Herceg,BudFox,Gepida,Kezdő,Mondóka,Ibiza és a többiek,akikben még látom a LONG-ban való bizodalmat!
A bp, spqr, izomman-féle übershortosok ország-világpusztulást nyálcsorgatva váró bejegyzéseiktől a hideg futkos a hátamon. Én pl. szívesebben keresnék „csak” 15%-ot óriási UP-ban, mintsem akár 30%-ot zuhanásban,amikor is a hazánkkal a seggét törli ki a nemzetközi pénzpiac.
Ja,RészvényForgató! Köszi, hogy aggódtál értem:a következő történt az 5000 körüli lombardos pakkommal. Kivásároltam az egészet – ne ketyegjen a hitelkamat, ha akár évekig is kell várnom - ,és 2500 körüli átlagáron higításként ugyanakkora darabszámú csomagot vásároltam, így mégis csak már a fele emelkedésnél nullán lehetek - annak ellenére, hogy az 1000-t vizionáló Cassandrák engem is megijesztettek - . A szerintem SENKI által nem kalkulált mértékű és gyorsaságú visszapattanásban bő 1200 ponttal feljebb ki is szálltam kb. nullában. Qrva nagy szerencsém volt, nem a tudásomon vagy a tapasztalamon múlt. Most megvárom míg a pulzusom és vérnyomásom az egészséges szintre visszaáll – lehet, hogy hetekig fog tartani -, és előre is baromira gratulálok azoknak akiknek fingjuk van arról, hogy mi fog történni még idén a parketten.
Üdv
Törölt felhasználó2008. 11. 03. 11:32
Még ebéd előtt el kell végezni a piszkos munkát,Peti öntöd már?-:))
OTP részvényesek ide!