Nem mergelodok. Segiteni probaltam mert chatGPT-ből nem fogsz megtanulni elliottozni. A legvaloszinutlenebb szamozas mellet álsz ki gögössen.. csomo vezerlő elvet szürőt karakterisztikát figyelmen kívűl hagysz....a hibas szamozas miatt is gondolom hogy nem ismered az alakzatokat a szerepüket a kontextusokat stb... betettem 3 jo minüségű forrást amit ha ismernel nen tolnad ilyen magabiztossan a rosz megkozelitest igy nem lehet meg ellen erveket sem felhozni mert azt se tudod mirol beszelek eszre se veszed mert nincs meg az alap sem hogy vitatkozni erveket utkoztetni lehessen... ezert ibkabb rad hagyom mint anno tamasra aki nem akar tanulni azt majd az elet megtanitja... nem mergelodom csak feladtam a segitseget
Törölt felhasználó2026. 08. 31. 18:08
Egy érdekes mintázat? Kicsit laposabb...de ilyen szűk is régen volt. https://invst.ly/1jpp4t
Szerintem próbálj meg inkább az érvekre reagálni. A sárga korrekció (a képen) nálad az előző teljes hullámot lezáró A-B-C korrekció elvileg, de csak a utolsó hullám korrekciója (nálam az 1., nálad meg gondolom az 5.). Gondolom ez az amire már nem megy a válasz, ezért kell "megérődni"...
iszonyat sok mindent nem figyelsz amit igen azt is rosszul de levettem rolad a kezem te is ktamas-al együtt a menthetetlen kategoria vagy.. hosszu és rögös ut áll elötted ebben a müfalyban sok sikert hozzá...
Akkor meg jó számozás.. Egy lefelé menő trendhullám.. Nézd úgy látom jóval kisebb nálad az utolsó hullám, így a "korrekciód" is kevesebb lesz.. Sőt akkor az korábbi hullámod volt jóval nagyobb, ott meg alul becsülted a korrekciót.. Ami pont a kritikus (sárga) az nálam "csak" a 1 hullám korrekciója (ami meg is felel a fin szinteknek).. Míg nálad a "sárga" az egész korábbi hullám korrekciója (az elég nagy hullám volt) Ebből már el lehet dönteni.. A sárga nálad egy A-B-C korrekciónak kellene lenni ami a teljes korábbi hullámot korrigálja .. de nem az.. Sőt pontosan csak 1 hullám korrekciója vagy a 2. hullám.. Rajzold fel a korábbi hullámot és látni fogod hogy nem ugyanazon idősíikon van ..
Ami inkább furcsa, kicsi Trump vix emelkedés. kicsi USA esés, nyikorogva. Bezzeg amikor békét hirdetettt +3,5%-ban kiakadtak, ez a szánalmas. most meg a -0.2%-os esést foggal körömmel! "elmennek a pi.sába"
hagyjátok már ezt az indit.az kb. összegzi a birkákat meg a teheneket a könyvben, aztán kiad egy súlyozott diagonális ék átlagot, a lefele hullámzó impulzusok szerint ... :D
OTP részvényesek ide!