Augusztus hó mínuszos lesz? Ilyen sem fordult elő az utóbbi jó pár évben! De akkor szeptember legyen plusszos, ami szintén hasonló lesz a mostani augusztushoz, azaz nem a trendet követi!
Ma holnap pedig combos kotesek lesznek :S havi zaro kotes tobb milliard lesz , holnap msci sulyozas tobb milliardos az is … erdekes ez a lagymatag kezdes
JW: jót akarnak neked, felhívják a figyelmedet , hogy ők máskép látják , és miben van a vélemény eltérés. És mindenki baráti hangnemben,és azt gondolom nem kioktatóan teszi ezt. Ezt vedd észre! Elfogadják, a te álltalad berakott időt és energiákat. Lásd benne a jó szándékot! És probáld meg érteni nem amit írnak, hanem azt ahogyan írják. Ez nagy szó. Rohangál annyi idióta szociopata ezen a fórumon , hogy ez most egy baráti beszélgetés respektel és elfogadással!
nehéz megállni ha azt látom semmi akarat a fejlodesre, egyebkent is sokan skeptikussak az elliottal kapcsolatban es az ilyen elemzők miatt akik meg az elliott "ótestamentum"-ot sem olvasta az ne prédikálja a tutit :)
Dani ff ne vitatkozzatok vele :) ti elemzeseiteket szerintem tobbe kevesbe mindenki nezi figyelembeveszi es ertekeli akkor is ha nem feltetlen ertunk mindig mindenben egyet , joker mas teszta. De ff te irtad le lentebb jol a lenyeget meg dani te is itt az utolso commentben
Oda húzod a vonalat ahová akarod, csak az nem lesz trendvonal, se támasz.. nem akarom ismételni: 2. hullám végpontját és a 4. hullám végpontját összekötő egyenes számít ellenállási korlátként. Nem véletlenül nem számoztad be, így nem is jöttél rá erre korábban ...
Ne leGél ennyire öntelt... segiteni akartam az oktató anyagokkal is és meg egsszer: amit lent alkottál a fehér számozásban ezek szereint akaratlanul szamoztal be diagonalt ugy h nem is tudtal rola... mert ha tudatos akkor nem ugyaletel ra hogy szabályos legyen... atfednek a hullámok ugyan is... a sárga számozás az meg nem létezik elliott rendszerében... szoval én feltételeztem tudatosan abrazoltal diagonalt és arra irtam h az biztos nem az... de ha azt se tudod mit rajzolsz honnan tudod hogy az enyém rossz e??
Kedves Joker! Oda húzod a vonalaid, ahova akarod és fejre állíthatod a háromszögedet is! Legalább arra vetted volna a fáradtságot, hogy megnézd, kinek és mire válaszoltam! Nem mondtam, hogy ez egy cs. háromszög, valami zavar lehet nálad, kicsit túlpörögsz időnként. Bezenék válaszoltam a felvetésére a háromszögekkel, alakzatokkal kapcsolatban, általánosságban! Lehet, hogy tök hülye vagyok a technikai elemzéshez, de ne mond nekem azt, hogyha három aljat, összekötök egy egyenes vonallal a charton, cirka 5 hónapos távlatban és ezek szinte hajszál pontosan egyeznek a vonal mentén, az nem lehet trendvonal! Ráadásul már negyedszerre is teszteli az árfolyam. Nyilván, ameddig csak két pontot kötök össze, addig semmit nem ér, csak érdemes figyelni a meghosszabbított vonalát, de itt meghosszabbítva a vonalat, a harmadik alj is ott fordult! Amennyiben negyedszerre letöri, vagy később, akkor a későbbi emelkedésben egy ellenállás lesz a meghosszabbított vonala! Nekem ennyi bőven elég mára...👍 .
Elötte arra hullámra ugyan ilyen magabiztosságal mondtad hogy bull trap B hullám... lehet késöbb változni fog a véleményed.... egyébként egyik nap bettem pár alapozo irodalmat mert most is értelmetlen számozások vannak a chartodon Be tudom én is 8 féle képpen számozni... 30 és 100 ezer közé... mi értelme???
OTP részvényesek ide!