#176) Re: VÉGE A VÁLSÁGNAK! UP! HURRÁ! UP!!!
előzmény (#175: sanka) | válasz erre | Ma, 15:43
Aki hazugságban él,s jól érzi magát ahhoz nem irok,csak azokhoz kik nem értik mi történik itt.
Támogassátok csak az állampapirpiacot,a részvényeket,de nem menekültök meg a Katarzistól,egy darabig lehet hazudni,hogy biztonság van Big nagy Hungaryban,de az csak az önzö éned ki behodolt a 666 nak!
Itt az is felelös aki arra buzdit vegyél mindent,hogy nagy ügyfeleim megmeneküljenek!
Nézz magadba ember el vagy kábitva,méghogy Töb hitellel minden oké!
Majd emlékezni fogysz rám,mikor szembesültök a problémával,most még HAPPY Minden!
De,látni fogod AZ ŐSSSZEOMLÁST!!!!
NEM HISZTEK NEKEM!?
Rendben ti tudjátok,,,,,SZABAD AKARATTAL VAGY MEGáLDVA!
Táncoljatok,csak vigadjatok,megussztuk,meddig lát el elemző fiatal tapasztalatlan meguszni vágyó elmétek!!!
CSAK VIVA 666!!! eddig.
Buta ember vagyok ...legyek.
DE nem usszátok meg.
Most az Infernális pszihé világát élitak az ejt fogva titeket pénzimádok...s gyáva sötétben bujkáló hazugok!
Holnap a Siroknál majd rájössz,hogy Kinek adtad el magad!!!!
A "vissza" gombot egyáltalán nem tolerálja a progi. Én a régi elrendezést használom és ha végeztem egy művelettel, akkor a bal oldali menüre kattintva megyek ahova akarok. A visszára mindig lefagy.
"Hiba kódja: -137
Hiba leírása: Azonosítási hiba - a böngészőben a frissítés/vissza gomb használatát a WebBroker nem engedélyezi - kérjük jelentkezzen be újból! "
És ezt a bejelentkezésnél dobja! Találkoztatok már ilyen hibával?
OTP részvényesek ide!