A régiós bankokat írtam össze, ami nemzetközileg "számítanak", ahol szintén javult az eredmény, valószínűleg MBH mutyi NER-es bank, a Tisza győzelmével Game Over. Már szedik szét darabjaira, nézik hogy került Lölöhöz, stb, nem írtam,h minden bank 6x, csak a többség, ahol a funda nagyjából "azonos" módon javul, ott a szektort egyenlő mértékben vették. Ez dniel megjegyzése néha, hogy szektor szinten tradelnek, az,h éppen az MBH szar, attól még a többi 6x. Simán lehet,h ebben bukóban ülnek, a többiben meg 6x: mert diverzifikáltak.
investing azt írja,: day's range: 45,280.0 - de ha megnézem a gyertyákat: 45300-nál alább nem ment, akkor hol van a 280? :) Nem mintha számítana, így nézve 46800-45300 között kóricálunk.
ha jönne valami megnyugtató hír vennék. Azt olvastam irán omán készül valami deallel a hormuzi szorosról és meg is nyílhat ha trump is belemegy..... szóval ha ez összejön azért emelkedés kinéz. Eddig is mehettünk volna, de tuti egy nagy eladó most táraz ki csak nem értem miért pont most..... amikor kvázi eladhatna fentebb is
te mond hogy rablótámadás a te hangod mélyebb :D Hát ha előre tudom hogy hintáztatás lesz akkor én is eladok mindent majd visszaveszek aljon, de hát nem nostredamus a középső nevem
Most már tudjuk kivel kereskedik a robot. Akinek jövő hétre kell a pénz. Ez adja a likviditást. Egybankárék támasztják a 45 öt. Tavasszal nem sikerült, ott repült egy certi. Talán ez túléli. Csak még vennünk kéne. Ez most könnyen jelentene nagydarabszámú vételt a fedezet miatt
beszari voltam a nagy beejtésben Iránnál, commerzbankkal óriás kasza lett volna, ha nem adom el... szóval a szám nagy sokszor, de mikor már nagy a tét (és a mínusz meg a KO esély), a kedvem sötét :)
Miért kell mínuszolni? Ja fáj az igazság:D https://www.investing.com/indices/germany-30-chart DAX ék alakzatban a GAPje felett, pénteken. OTP a támaszon. DAX ATH-n, elég szar párosítás. PKO 116>112, -3% Tolt egy szép ATH-ról lefikázást, bikacsapdát. Miért menne az OTP is bárhova? Régiós szinten sincs boldogság, megálltak. Erste 20>120: 6x PKO: 6x OTP: 6x Tökéletesen kivehető a szinkronitás, nincs önálló funda, globális funda van.
De én csak a tl123-at dobnám, a többit tartom. Nagyjából ezer certim van, kicsit több, a risky csak a 123 azzal muszáj óvatosan bánni. Van belőle 350 db. Ha ma felmenne egy ezrest naná hogy dobnám napira jó kis pénz lenne a 350k. :)
Robotka ékezik. emelkedő aljak csökkenő tetők. Az aljakat tartja, a nagyobb pozikat eldobálja, mindaddig, amíg már nem ég a talpa alatt a talaj: ez az alj védelme és akkor a manával elindul Mordorba, a gyűrűvel. Vagy elbotlik féltávon, vagy sikerül bedobnia a gyűrűt (új ATH). :D
De látod, te magad írod. Egy 1000-est repül, és dobod, szerinted más nem így van? Pontosan így van. Ezért van az,h csökkenő tetők vannak. Nem arra játszanak,h kitörés.... hanem arra,h a kitörés előtt eldobják. Ez a gyors nyerő logikája Tehát kb. a longos az ellenáállás, a profitrealizálók.
OTP részvényesek ide!