"folyton végig shortolni az emelkedést", nem folyton végig shortolom. Amúgy ez téged zavar, ha nekem ez jön be? Ha bejön. Ha nem, akkor én vállalom érte a felelősséget, nem te. Te kereskedsz OTP-vel? Tudtommal nem, csak CFD-k: arany-olaj, stb.
Az Erste Júl.30-i jelentést követően egy napot esett, azóta folyamatosan emelkedik kb. 8%. OTP egy nap esés megvolt, most 8% up jön. még Csak 2 nél járunk!
Ha nem kereskedem az OTP-t ,minek lássam a reált? Elég ha néha bemásoljátok. Írtam: a játszós tőke nem a Netbrókeren van, hanem átkerül egy másik számlára A>B. A netbrókert a sima OTP-s számlához tudnám hasonlítani, certikkel értem el a dax-ot, nasdaq-ot, akkoriában az OTP-t, de az bődületes lehúzás, volt (spread + kötési költségek) Erste Traderben van CFD, Netbrókerben szerintem nincs. Én szinte csak CFD-zek, ezért ezt használom.
A munkanélküliségi adat, ráta, csökkent, 4,2-t vártak, 4,1-et, lassan ATL közeli szinteket súrol. ADP negatív lett. Láttunk már csodákat 15:45-re kiderül, jól gondolom-e, mi lesz a reakció.
usa bank indik közben zöldek. Nem tartom kizártnak hogy meghúzzák nálunk a nap végét , akkor viszont ts veszélyben...... amolyan bear trap volt akkor a tegnapi nap :D
Erste Trader-t használok. Ez egy másodlagosnak mondható Erste értékpapírszámla Netbrókerre (értékpapírszámlára) bekerül a tőke, és onnan átmozgatják nekem az Erste Traderre, de itt a certiket nem látom. Tehát nem tudok velük kereskedni. Ha mókolni akarok a certikkel, vissza kell vitetnem a zsetont a Netbrókerre. Értitek? Tehát az Erste Traderen, ha akarnék se tudnék certizni.
Ha jelent valamit OFF: 14:28-kor, a DAX Dupla csúcs ATH-nál várja a 14:30-as USA adatot, mintha tudná, mi jön. Hasonló tegnap rotty, esegetős, ma patt napjuk van. Copy paste. Lássuk a medvét: 14:30-kor, jövök az adattal.
OTP részvényesek ide!