Ez a TS csak nekünk kishalaknak van jelentősséggel, amúgy annyira édesmindegy szerintem. Több mint 10 milliárdos forgalmak mennek az OTP-ben napi szinten, szerintetek egy random certi így a radarján lenne a külföldi algoknak, vagy csupán a befektetési alapoknak? Nyugi. :D
a napi szintű 1-1.5% emelkedés biztosítja a shortosok beragadását, ezzel nem értesz egyet? Miért van az, hogy mindig a shortos tartja ki, vagy zár későn? Longos miért nem?
Látod én vártam a legjobban a TS KO-t, mégse jött. De miért nem jön? 200.000 db TS-el számolva ez 9,4 MRD rv pack. Ha a TS-t kizabálják, az 220M Ft 1100 ft értéken számolva. Ha esik az OTP 5000 42800 körülig (bár ez nem 5000), én ezt vártam korábban, akkor is max 5-6x-eznek a TS-el 220 M Ft-ból csinálnak 1,1MRD-ot, bőgőben a huszas. De ez -10% RV pack, 5-10-50 MRD-al vannak benne rv-kben, akkor többet buknak, mint amennyit nyernek. Így nézve nem logikus a TS megtartása, ki kell csapni, és pont ezt a 100.000-200.000db-ot, amikor az Erste realizálja, le kell szívni. Tehát várok egy "röpke " felcsapást, semmi értelme nincs ennek a korai fordulónak.
Nem fals értéket mutat csak az értelmes tradhez nem releváns... gondolj bele abba hogy az a tökeáttétes pozicionáltságot mutatja és akik igy vesznek fel pozit azoknak a 75-80% a rosz irányba ül fel a lóra... inkább kontra indikátor... nem befojásol semmit nem valodi piacot reprezentálja... a töke nem a szerencsejátékosoktol áramlik... vagy ha igen kis mennyiség az egész piachoz képest nem fordit trendet ésatöbbi csak zaj...
DAX kiugrott a napos bollinger: ez nem a túlvettség jele? Nem az, ez a bátor pilótáké. Az OTP 47280 először, éppen csak pöccintette a napos bolitetőt, vagyis dupla tető jelek. 3.jára üttötte. napos divergencia van 45000-45700/47280 dupla tetővel megfűszerezve. Mi ennek a célára ilyenkor? Szeretném ha ezt leírnád, itt és most, és mindenki felírná.
Szerinted az a sentiment szutyok fals értékeket mutat? Majd nézd meg,a mikor a nagy tf-ek átbillennek +25-40-be, mekkora esés lesz. Lehet csak 1-2 napra, de akkor öntés van, mert nincs értelme csapatni.
Most már csak megkérdezem, miért hiszitek, hogy az Erste TS certit a világon bárki is le nem szarja? Persze, egy pillantnyi megugrás történik - naposon, vagy napon belül - de szerintem az OTP nagy tulajdonosok nem szempont, hogy hol van egy noname TS certi... csepp a tengerben... nem azért éri el, mert "közel" van... szerintem.
az USA pénzügyminiszterei szerint béke körvonalazódik. Vasárnap ránézett a chartra Trump: túlvett, a kurva életbe, akkor béke! Bombázások off, nehogy...ki kell lőnni a 4h inverz kalapács fölé. Irán meg kussol, a tollas barátok.
OTP részvényesek ide!