BUX2612 (a Budapesti Értéktőzsde 2026. decemberi lejáratú határidős BUX index kontraktusa) kereskedése az OTP Bank Global Markets származékos és tőzsdei befektetési szolgáltatásain keresztül érhető el.
Az ún. leszorító felett oldalaz a piac, ami elsődleges szcenáriónk szerint egy bázisépítés a további emelkedés előtt.A korábban említett long indikátor-konfiguráció még nem kapta meg a megerősítést.Hamarosan véget érhet a több éve tartó bull trend és egy nagyobb korrekció érkezhet a piacra, azonban előtte - a chart jelenlegi állása szerint - nagyobb esély van egy új történelmi csúcs elérésére. Lefordulásra utaló jel egyelőre nincs a charton.A következő időszakban emelkedésre számítunk, az elsődleges célár ismét 46.640, a másodlagos 46.830, a harmadlagos 47.330.
Adrian ilyesmit irt. Nem tudom milyen idotavra celoz hogy vegeter a bull trend amikor epp jonnek az 50+ os celarak …. Mert nekem egy 50-55+ az bull
Akkor a portfoliod osszetetele mas , jokor vett certikkel mtelekom mol hasit pl . De megelegszek 60% profittal :D az allampapir4% hoz kepest nekem jo :D es nyugodtan alszok :D
OTP részvényesek ide!