Az EU pénzügyi segélycsomagot készít számunkra, amely az IMF-fel kötendő megállapodás része lesz - tudósít a Reuters. Úgy tűnik (Roubini szavaival élve), hogy Magyarország valóban "too big to fail".
"A Bizottság készen áll, hogy segítséget nyújtson, és pénzügyi támogatást biztosítson Magyarországnak" - nyilatkozta Amelia Torres, az Európai Bizottság szóvivője, hozzátéve: az EU-tagok már elvben megegyeztek.
Torres azt is elmondta, hogy a forrás nem az EU költségvetéséből jön, a Bizottság a pénzügyi piacokról szerzi azt.
Részletek egyelőre nem ismertek, a Bizottság holnapra ígéri a bejelentést.
én nem értem, az egész világon minden megy mint állat, (igaz, lehet túl van lihegve kissé), de ebben a topikban most van a legnagyobb világvége hangulat
nem neked szól, lip
Egyébként nem értem a többieket itt. Hetek óta ZAKÓZUNK, nem esünk, SZAKADUNK!!!!
Erre itt egy korrekció felfelé és sír-nyöszörög mindenki, mint a fürdősk*rva, nem Brumi! Nekik semmi se jó? Az, hogy már a felét se, de ikább a harmadát éri 1-1 cég, illetve az emberek befektetése és végre felfelé(!) van mozgás, már nem jó?
Basszus, teljesen felhúznak.
Törölt felhasználó2008. 10. 28. 22:43
...miért pont 7200? ...én azt nem látom..
van ott előtte még egy 7900-8000-es támasz is!!...mellesleg kurva nagy cumi lenne, ha ez a 8000-es elesne...me akkor tényleg lenullázódna a világ
másrészt meg a vödör alján vagyunk, innen már csak felfelé mehet az út
dodó/jen fordult 92-ről,
dodó/euró is fordult,
bizonytalanság az amcsi elnökség miatt is megoldódik kedden,
IMF is megtámogatta a legrosszabb budiországokat,
tömérdek lóvéval lett befogva a világ pofája úgy amcsiban, mint máshol,
amcsi gyorsjelentés is lezajlott,
olaj esés miatt az inflációs veszély kipipálva,
bankok közti bizalmatlanság csökkenőben,
a veszteséges cégek java már csődbe mentek,
megszorító intézkedések már bevezetve,
2-3 éves medvéből eltelt már 1,5
egyedül a recessziós veszély lehet még, amit a piac már beárazott (szerintem), bár csütörtöktől ez ügyben már okosabbak leszünk,
és különben is....év vége van
lebegjen a szemetek elött a válság ,recesszio , stb ,,,, a holnapi mámorban!!!!!!!!!!!!!!! SZVSZ és az elnökválasztás mert ugye minden szép és jo ! :) háát persze brumm brumm
Giga rossz makrok majd usa szakuldas a holnapi FED dontes re.
Ha vagnak 50Bp-t akkor talan nem esnek nagyot, de ha csak 25T vagnak iranya beka segge..........
Ne legyen igazam, de kizártnak tartom, h már túlvagyunk a tőzsdei mélyponton. A trendfordulóra szvsz még várni kell. A hektikus nagyon erős up and dow azonban már tényleg a végét jelzi. Az más kérdés, h holnap felső limiten zárhat az oti, 3400-500 elérhető, ha 30%-ot megadják.
OTP részvényesek ide!