Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ypyapach csütörtök, 15:40
Előzmény: #1327698  Macus
Szerintem szárazföldön sincs esélye, a földrajzi adottságok miatt, ez nem Irak inkább újabb Vietnám.
ypyapach csütörtök, 15:39
Előzmény: #1327693  Guznyuc
Szerintem előkészítés egy következő posztra, amiben kiemeli az ő képességeit és hogy Irán megkérte őt a rettenthetetlent, hogy halassza el az újabb támadást.
Amit ő kegyesen megadott a már ezerszer nullára legyőzött Iránnak. :) 
Macus
Macus csütörtök, 15:38
Előzmény: #1327697  ypyapach
ezt mondom, hogy katonailag usa a nyerő.... de a drónok elleni védekezést nem tudták még megoldani. Bár vannak már drónelhárító drónok, meg nyilván méregdrága légvédelmi rakéták... (aminek a készlete nem mellékesen megcsappant) szóval passz. Ez most egy határozottabb kijelentés volt a szőke szarházitól.... bár időt se hagyott a közvetítőknek, pl pakisztánnak hogy közbelépjen. 
ypyapach csütörtök, 15:32
Előzmény: #1327691  Macus
Szerintem ezt nagyon leegyszerűsítetted. 
Én az arabokat sosem írnám le, fanatikusok, ha kell átúsznak és elvágják a torkukat.
De komolyra fordítva, azért csak elérték azt a repülőteret is, a hordozókat is hátrább kellett vonni, nem beszélve a környező országok olajlétesítményeiről, víztisztító telepeiről ,azokat is mind megvédi? Szerintem újabb Afganisztán, Vietnám jönne az USA-nak.
Macus
Macus csütörtök, 15:31
Előzmény: #1327692  Naras
az a baj valahogy ki kell mozdulni a patthelyzetből. Vagy enged valaki vagy eszkaláció.... na már most a szarházi túlzó követelésekkel állt elő..... de már engedett, az atomból nem enged..... máskülönben hiábavaló volt az egész.... irán meg nem enged belőle (mint írtam nem értem miért....) szóval kivárás van patthelyzet, meyik fél bírja tovább a nyomást.... usat az egész világ szorongatja hogy tegyen valamit.... iránt meg a gazdasága folytogatja.... az olajtermelés nem olyan mint egy villanykapcsoló... és jelenleg nem tudják exportálni az olajat. Szóval mindkét fél úgy látja épp nyerésre áll ezért nem engednek. USA nyerésre áll katonailag.... irán meg minden egyéb fronton.... most nem tudom miért számít ha egy két híddal többet lebombáz , vagy mivel amúgy se tud olajat szállítani irán elfoglalják a szigetet..... igazából nem oszt nem szoroz..... sőt a bombázással csak mártírokká teszel egy szélsőségest.... 
Makim csütörtök, 15:30
Na most mire emelkedik? Az újabb háborúskodás bejelentésére, vagy az uniós pénzek hazahozatalára. Közben az arany tovább zuhan az ezüst szintén. Én már kezdem elveszíteni a fonalat, pedig már elég régen elkezdtem ezt a játékot játszani. Egymásnak ellentmondó folyamatok játszódnak és nem tudom ki van képben szerintem nem sok mindenki
SchNorbi
SchNorbi csütörtök, 15:30
Előzmény: #1327691  Macus
40.930,-
Guznyuc
Guznyuc csütörtök, 15:23
Előzmény: #1327690  ypyapach
Ez tuti blöff, ekkora hülyeséget nem csinálhat. Bár mondott nagyobbat is, valami olyasmi volt kb. két hónapja, hogy "ma este egy egész civilizáció el fog tűnni. Vagy igen, vagy nem"... Ehhez képest a Harg sziget elfoglalásával való fenyegetés nem valami fantáziadús.
Naras csütörtök, 15:21
Előzmény: #1327687  Adito
Jaj már, egyik nap a földel teszi egyenlővé Iránt, másik nap meg mindjárt békekötés. Aztán megint szétveri őket, aztán megint megyegyezés. Kezd uncsi lenni, és már a piacok sem reagálnak úgy rá amennyire nézem, mint még pár hete. 
Macus
Macus csütörtök, 15:19
olaj vissza.... lehet igaza lesz trumpnak és ez a jó lépés ? mármint eleve szarból akarunk várat építeni..... irán nem igazán tud ellenállni már.... szárazföldön van hadereje persze, de azt egy perc alatt lebombázza a légierő. egyetlen terepen van előnye a drónok..... ha az usa ezt ki tudja védeni igazából ennyi volt.... valószínű békét köt majd akkor. (megjegyezném mellékesen nem tudom miért ragaszkodik az atomhoz amikor jobb nyomás gyakorló eszköze is van - hormuz ugye)
ypyapach csütörtök, 15:06
Azért az érdekes lenne, és hogy védi meg az ott lévő katonáit? A támaszpontjait se mindig tudja.
Megy a szócsata.
bumm csütörtök, 15:04
Lehet csak fenyegetés, persze jó ég tudja. 
bumm csütörtök, 15:04
Lehet csak fenyegetés, persze jó ég tudja. 
Rehab74 csütörtök, 14:59
Előzmény: #1327679  NagyPe
Sziasztok ! Akinek nem megy az Erste az írjon már panaszlevelet, hogy érezzék a törödést. Nem csak ma volt hibás. Rendszeres a hiba az applikációban.panaszkezeles@ersteinvestment.hu
SchNorbi
SchNorbi csütörtök, 14:57
Előzmény: #1327683  Netzus
40.970,-
Lou70
Lou70 csütörtök, 14:52
Előzmény: #1327682  Macus
Dehogy nem tud, csak nem akar. Ha akarna, akkor tudna kötni egy háttér megállapodást, amit a felszínen valami hangzatos bejelentéssel elfednének. Mondjuk Irán fél éven belül elszállítja az uránt oda, ahol szerinte jó helyen van. Mindenki örül, elvonulnak a szorosból és közben nem hajtják végre az urán elszállítást. Amerika győzött, Irán meg átverte a nagy sátánt. A gazdaság meg helyreáll. Win-win
Netzus csütörtök, 14:46
40990-re vissza
Macus
Macus csütörtök, 14:44
Előzmény: #1327680  Netzus
az olaj nem kezd el drágulni semmi féle amcsi adattól.... meg az ekb kamatdöntés miatt se :D 
Hozzátenném szinte mindenütt azt olvasni, Netanyahu miatt kezdődött kb az egész háború mert kellett valami extra népszerűség a választásokra neki, illetve nagyvonalakban októberig ez az adok kapok kb nem fog elmúli amig a választások le nem zárultak...... ami egy vicc hogy egy ember politikai érdekei miatt halnak meg emberek ezrével.... illetve az egész világgazdaság taccsra megy miatta..... és akkor mindenki védi izraelt.... A másik mákvirág érdemeit se hagyjuk ki.... Netanyahu hatott trump nárcisztikus énére hízelgéssel, most meg a gyökér rájött hogy igazából kihasználták, de már nem tud kijönni jól a háborúból. 
Lou70
Lou70 csütörtök, 14:37
Előzmény: #1327679  NagyPe
már megy

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek