De év végére 50K-t várnak itt sokan. Most felveted mi van ha a milliárdos vásárló eltűnik. De utána is hajthatják a várakozások. Az hogy 60k a szamitott érték, és még azért hírek is hajthatja. Nem?
Én ezt tartom logikátlannak. 125000 db 5,2 MRD Ft, miért nem öntötték rá a nagy vevőre 45000-nél, vagy az emelkedésnél 43000, kicsit visszafogva a pacikat. Most meg jó a 41610-ért....
Az előbb írtam. Nem akartam semmit sem írni. Tippmixeltettem, néha én is szeretném tudni mások véleményét, nem csak a sajátomat sújkolni, erőltetni, mert van úgy, hogy egyáltalán nincs igazam, rosszul látom a dolgokat. A stabilizálódás nem egyenlő a fordulattal, csak szimplán erre a hétre elég volt a -10% korrekció. Mivel jött ez az iráni hír, robotka gyűjtöget, leáll az osztogatással (aztán majd kiderül), és valahol 41000-42000 között zárunk. A tippmix célja ez volt, közel 1-10 arányban erre voksoltak.
Már reggel stabilizálódott, nem is esett különösebben tovább. A friss hírek szerint Irán mégis tárgyaló küldöttséget küldött, folytatnák a tárgyalásokat, hogy pontosan mit szeretnének, arról nincs hír. Már erre a kis hírre is 2-3-4%-ot esett az olaj, azóta kicsit visszakorrigált. Tehát kivárás van.
Én Irán helyében: kijelenteném, vagy elt@k@rodik onnan USA a hajóival a blokádjával együtt, vagy tüzet nyitnak és soha nem lesz béke, egyúttal mindaddig lövik a hormuzi szoroson áthaladó tankerhajókat, amíg az USA blokád fennáll, és eszük ágában sincs felhagyni az Urán dúsítással. Kíváncsi lennék, egy ilyen iráni mondókára hogyan reagálna az USA küldöttség.
OTP részvényesek ide!