Azon volt a hangsúly hogy te egy relatíve biztonsagosabb certit vettél, bár kisebb profit, de így is nagyon szép. Nem szabad telhetetlennek lenni Én pont ezért realizálnék néha.
Ömlik be a nyugati bef. alap tőke. Lásd usdhuf árfolyam. Ők mit vesznek ha Magyarországra fogadnak? Magyar állampapírt, ha pedig rèszvènyt akkor OTP-t. Most lesz közgyűlés, osztalèkfzetès, Eus pènzek beáramlása, saját rv vásárlás.... Ezek mind felfelè fogják hajtani az OTP-t. Leminősítetèst is el lehet felejteni, a havert nem fogják bántani.
Mindig lehetne jobban és jobban csinálni és még többet keresni. Én elégedett vagyok, örülök annak ami van. Ez az életem minden területére igaz, próbálom így szemlélni a világot.
Volt egy komolyabb profitrealizálás. Aki kimaradt a nagy emelkedèsből az ma mèg tudott vásárolni. Règiós bankokat, tőzsdèt nagyon vettèk. Holnaptól újra megindul az OTP, bepótolva a mai napot is.
https://www.erstemarket.hu/termek/117945/EBOTPTL110 A kolléga erre utalt, mármint te. Kötési ár 28400. Aktuál ár 44000 A kettő különbsége = 1 certi ára, leegyszerűsítve. 15600 Ft. Mint írtam 11000et ment 9 nap alatt. Kb 6500 volt a padlója, ott a chartja, most meg 16000. 16000/6500 = mindenki kiszámolhatja, kb 2,5* Minden certinek más a kötesi ára. Nem hiába csapták ki a 35300as certit Az 7* lett volna mostanra. Ez van
Engem is érdekelne par jo certi.. mit ajanlanal otp-re? Eddig csak reszvenyt vettem ami szep profitot is hozott, de ugy erzem nagyobbat kene lepnem felfele es ehhez mernek is tobb kockzatot vallalni
A certizesrol erdeklodtem nalad es Macusnal, ami nem volt tiszta, illetve h milyen certiket vesz Macus. Az akkori beszelgetesunkbol, dontottem el, h fogok venni. Most fejbol nem mondom meg pontosan mennyiert vettem, ranezni jelenleg nem tudok, de tegnap voltam TL110 el +70% korul.
OTP részvényesek ide!