Ezt 2 napja rajzoltam, tehát hétfőn: https://kephost.net/p/MjMzODM4OA.png Itt van ez a ferde zöld vonalka, a kis és nagy zöld nyilacska között. Bár onnan kitört, de csak az előző piros csúcsáig jött, és csorog. Mondhatnánk, hogy ereje teljében, jön a nagy és bődületes kitörés. De ha kicsit körbenézünk a világban, mi változott? DAX 21920-23050 erőlködés (kb. +5%), dax topic szerint ez a 23050 a kritikus pont, ha nem viszi át, akkor roló. Ha ezt a 4-5%-ot ugyanígy beleszámolom az OTP-nél. 34600*1,05 = 36330, végülis, ha ezt nézem, a 37k-val jól teljesített. Mindjárt lerajzolom a friss rajzot.
Ez olyan, mintha egy vevőtől jött volna. Fel is tolta az árat 37 fölé. Vajon mire gondolt a költő? Azért ez már nem kis tétel... OTP37 000,00 1907 15:57:10 OTP36 990,00 1283 15:57:10 OTP36 990,00 3262 15:57:00
Valószínűleg másutt az árnövekedése, csökkentette a fogyasztást, és az egyensúly betudott állni a fogyasztás és az ár között ... nekem a háború kitörése előtt pont nem volt olaj pozícióm hétfőn meg már nem vettem mert hatalmas volt rizikó.... persze egy-két órára jó lett volna, de az Erste certifikát költsége veszélyes ilyen időtávon. És Henryhub NG-t is eladtam 3,15 körül (most 2,87) egyedül a QDVF energy -t tartom, idén megtáltosodott 2 év várakozás után.
Nem mondom hogy elhiszem, de ezt írja ... Az Erste Group Bank AG azért szerepel a cseh CECE indexben, mert részvényeit a Bécsi mellett a Prágai Értéktőzsdén
is jegyzik, ahol jelentős forgalmú és kapitalizációjú szereplőnek
számít. Emellett a cseh piac a vállalatcsoport számára kulcsfontosságú,
hiszen a legnagyobb helyi lakossági bank, a Česká spořitelna az Erste
tulajdonában van.
OTP részvényesek ide!