Ha a tömeg arra számít,h ezzel a tegnapi nagy zöld nappal vége van, akkor ma fognak jönni a vevők. Pont fordítva ;-) Lehet,h nyitóban beszakad, de mások ezt vételre fogják felhasználni, a lehetőséget. min tippmix 35300/35800
Én azt nem értem, mi olyan történt 2 nap alatt, ami 81-90-es Brentnél nem történt? Mitől lett 113? A kamu dumáktól? Valójában 100 alá vissza se kellett volna jönnie? Hihetetlen, hogy nem tud esni 113-114ről tegnap meg 100.3-as karcolta. Szemét banda.
Amugy…. Miert mas ez mint amikor az oroszok megtamadtak ukrajnat?ja hogy iran fenyegette az erdekeiket? Az oroszok igyanezt mondjak … nem vedem az oroszokat , de ez ugyanez … szoval az a baj csak hogy az isa ezzel legitimizalta az orosz tamadast is
tényleg az ensz mit csinál 2 hete van ott vagy 193 ország, az enszt is perelni kell majd tanulnak belőle, hogy nem lehet felhatalmazás és nyomós bizonyítékok nélkül háborúzni ennyi erővel az ukránok is idejönnek, hogy az aranyukat kérik címszóval azt is majd csak nézi az ensz
Gyorsan valtozik ismet 112…. Majd 111 , amugy trump nyilatkozott nem tudott az izraeli tamadasrol , es leallitotta izraelt , bar szerintem ez sokat nem szamit. Viszont ha a nap folyaman nem bombaznak tovabb a gáz infrastrukturat talan mehetne lejjebb az olajar
OTP részvényesek ide!