Ha korábban nem, akkor a következő negyedévesnél fel fog tünni. Mindenki a fejéhez fog kapni: miért adtam el? miért nem vettem? Mert gyors emelkedés lesz és 30%-os felső határ kitolás indokolt lesz. szvsz.
Eddig hatásos volt az intézkedése a kormánynak tényleg ! KO forintunk.
Ebből baj lesz de tényleg .
Törölt felhasználó2008. 10. 20. 20:50
DOW Jones olyan szépen csúszik felfele már 2.5% plusszban van kardba dõlök ha holnap nem megyünk felfelé . De azért tompa lesz a kardom !?! mert már nem bízok semmiben és senkiben .
Lassan olyan ez a topik hogy lassan népfelkekőket lehetne toborozni a virtuális ellenség ellen.
Általában tanult és egzisztenciát teremtett emberek.
De csodálkozni nem csodálkozom.
én már kis dolgoknak is tudok örülni....ha holnap legalább a nyitó pluszos lenne......mer' annak kéne lennie. Mindenki emelkedik (dett).
Aztán ha így is lesz a remegő kezű megérkezik és letolja újra. Beka...hatja.
Amúgy ha holnap is marad a 15%-os határ akkor fölfelé nem sok van (nem mintha persze lefelé több lenne ettől:-)))
Jól számolom, hogy 3391 a plafon?
Törölt felhasználó2008. 10. 20. 20:23
Lehet hogy egy kicsit durva voltam bocs hogy kitörtem dehát sok pénzről van itt szó a kisemberek részéről és minket szívatnak a legjobban !
Törölt felhasználó2008. 10. 20. 20:21
Azért szép lassan megnyugszik a világ az amcsik is mostmár pluszban zárnak megint mink bezzeg a picsába sem vagyunk ezektől a rohadt spekulánsoktól . Mostmár jó volna seggbe rúgni őket és a magyar részvények,illetve a forintunk közelébe sem engedni ezeket a rohadékokat.
Holnap ha nem történik már végre emelkedés akkor torkukat elvágjuk a spekulánsoknak csak tudnánk ,hogy kik is ők igazából .
OTP részvényesek ide!