34200-34800: 3%. Annyira nincs messze. Közelebb van, mint gondolnád. A támaszok reccsenésével azonnali stop-vadászat megy, lejjebb és lejjebb, tehát kb. a pánikos esés. Támaszt 35700-re gondolnám, de mivel ezt mindenki látja, így néhányan ráhagynak még 100-200 pontot, tehát 35500-nél "keresném" a bátor pilóták stopjait. Tényleg tippmix. USA kinyitott, egyhelyben áll. Mire leírtam, hogy egyhelyben állás van, addigra NQ -100:D
Ők fizessenek jóvátételt, a portfólió podcastben arról beszélnek h a sahed drónt bevezető politikai vezetés kezébe ne kerülhessenek atomfegyverek hiszen ezek életveszélyes síiták!
"A G7 vezetői megegyeztek, hogy megvizsgálják a hajók kísérésének lehetőségét a Hormuzi-szorosban" Igen, ezt így is kell. Vizsgálgatni. Aztán, majd pár hét múlva, ha már mindenki csak biciklivel tud közlekedni, esetleg szóba jöhet egy tárgyalás, pár hónap múlva, mert a naptáruk tele van sokkal fontosabb dolgokkal mint az a fránya szoros.... Már az amerikai támadás más napján útnak kellett volna indítani a hajókat, és kíséretet biztosítani a tankereknek, mert pontosan tudták onnantól, hogy Irán körbe lőtte a szomszédait, hogy le fogja zárni a szorost!!!! Nevetséges, a milliós pénzeikért!!!
Bejelentést tett Robert Fico a Barátság kőolajvezetékről, újraindulhat a tranzit Európai Unió, Ukrajna, valamint Magyarország és Szlovákia között kialakult energetikai és politikai vita új fordulatot vett: megszülethetett a megállapodás a Barátság kőolajvezeték ukrajnai tranzitjának újraindításáról. A döntés mögött kemény diplomáciai nyomásgyakorlás, vitatott műszaki állapotjelentések és az EU Kijevnek szánt, 90 milliárd eurós hitelcsomagja körüli alkudozás áll. Most Robert Fico bejelentette, az Európai Unióval sikerült megállapodásra jutni a Barátság kőolajvezeték működésének helyreállításáról, így a tranzit a megállapodás értelmében újraindulhat.
OTP vs. DAX https://kephost.net/p/MjMyNDYwOA.png Ugyanúgy megvan a classic inverz fej váll. Ugyanúgy várja a DAX a réstöltést, mint az OTP, ugyanaz a TP: zöld nyilak iránya. Ugyanúgy csökkenő csatiban mozog a DAX, az aljáról indult, OTP dettó. Viszont Irán: nincs béke, Trump újabb bombázást csinált, mintha azt mondta volna, hogy "ennyi volt". Szerintem csak rászóltak, hogy figyelj, mondj valami bíztatót, gáz van a tőzsdén, olajár 120>81, végülis mire? A nagy semmire, nem hiába ment vissza 100-ra, mert a helyzet változatlan. Tehát jelenleg 50-50% a piros/zöld nyíl iránya. Vagyis az OTP-nél is legalább annyi esélye van a további beszakadásnak, mint a kilövésnek.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart Jelenleg nagyon hasonlít az OTP mozgása a DAX-hoz. Mai nyitó 23460, OTP dettó lejött a szakadás gyertyájáig. DAX 3. csökkenő aljak tetők (OTP copy paste), Ha csak egy korrekciós próbálkozás: igazából: iráni háború véget ért? Nem. Trump befejezte a háborúzást és a bombázást? Nem. Akkor DAX és USA miért emelkedik? Fingom sincs. Longoltam az utóbbi 1 hónapban? Nem. Csak a shorttal nyertem a 112%-ot, mert az a trend most. Pont emiatt fogom beszívni, mert a kitörés előbb utóbb eljön, és akkor én fogok lenni a birka.
OTP részvényesek ide!