https://kephost.net/p/MjI5Njg4Nw.png ~ 39670 ez a mai min. (39650) valószínűleg a nagytőke itt vesz, nem érdeke, hogy 40000-39900-39800-xyért is vegye. Majd vesz, ahol vennie kell. Ennek a nyoma 39650 > 40000 megpattanás. m5 visszaborult +200-200. "valaki várta, ha már bejött 40000 alá, küzdjenek meg érte. Tehát kiszálló is van. A tegnapi nap alá nem szabad menni, ez a mai feladat.
Beírom, tök őszintén: NQ shortban ülök. Várom a reccset: 24800-ről, pedig benne van,h "nap közben" megcsinálták a tegnap nap korrekcióját, ma újabb zöld, mert boldogság van, még a boli tart. LONG.
USa teljesen kiszámíthatatlan. kinyit, "csatt -200" csatt +100. ennek örülnek annak örülnek, írja A PF. másnap: aggódnak az AI befektetők, akik amúgy 4 gap-et csináltak egymás után, de addig nem aggódtak. szóval van itt azért logikátlanság is. Túl van ez hpyeolva. Csinálja az AI a youtube-os videókat, megváltja a világot, vagy nem.
Nasdaq 4h középen ül, itt fog kinyitni Jók az adatok, tehát Trump harciaskodik. Csupa-csupa jó adat, mégis esnek. Meddig esnek? Mi van,ha az adatok romlanak? "Jó hírre adni, sz...ra venni", tartotta a mondás régen. Hát ez most elég ritkán igaz.
https://www.investing.com/currencies/eur-usd-chart szokták írni az okosok, hogy a dollár gyengülés jó a tőzsdéknek. Hát most erősödik. Trump támad: és akkor mi van? Másnapra abbahagyja, elhozza az olajat onnan is, mint venezuelából, lehet örömködni.
Az uj certi ko ara alatt vagyunk, es nem ugy nez ki, hogy menni akar innen 800ft-ot zarasig. Szerintem el sem fog indulni holnap, de ha megis elindul, tuti nem lesz hosszu eletu.
Érdekles okfejtés. Sok mindennel egyetértek. Szerintem a 8-10 éves horizont a 100k több mint konzervatív... Én csodálkoznék, ha az álomárfolyamra ennyi időt kellene várni. Vegyük egy kicsit optimistára, szabjuk a kockázat kabátját a tőzsde próbababájára... ORGANIKUS NÖVEKEDÉS: Jelenlegi árfolyam: 40k Organikus növekedés a teljes csoportra: 6% Futamidő: 5 év Jövőbeli árfolyam 1: 53,5k AKVIZICIÓ Kumulált akvizició 5 év alatt: +20% Jövőbeli árfolyam 2: 64,2k ÁTÉRTÉKELŐDÉS Jelenleg P/E: 9 Jövőbeli P/E: 14 Jövőbeli árfolyam3: 100k
OTP 4h: Star Wars X: Ich bin dein Vater https://kephost.net/p/MjI5Njg4Nw.png ABC korrekció, classic. Dniel is rajzolta: pipa. Letörési pont 40470 pontosan (4h-n) egyúttal kék sávtető: pipa. A korábbi zöld peckek foghatják "bázis" Ha (HA!) a 38000 fals letörés, akkor a karikákból mindenki látja a big picture-t, a szokásos inverz fej váll. 42000-38000 = TP 46000: "vakmerőség ilyet jósolni", ehhez az kell, hogy USA ne fossa össze magát. A zöld vonalkákat kell figyelni, 39700-40000 tömeget. Mindkét irányt berajzoltam. Jelenleg a korábbi bázis-támasz zónán próbál ücsörögni. Letöri-nem töri: nem tudom, senki nem tudja.
Ezt már nem veheti el tőlem senki, még akkor sem, ha itten az a tuti: Hogy long forever 100k. Korrekciós emelkedést vártam: 41500: pipa. Tegnap még a kanyarban sem volt a 40400-40500: beírtam, a letörést teszteli vissza, ennek az ideális korrekciós szintje: 40400: pipa. Mi lesz utána? Senki nem tudja előre. Aki rv-t tart, annak is sok a 600-1000 limbó. A kötési költséget bőven-vígan fedezi: dehát a brókert nem akarjátok etetni, így is etetitek, mert nem realizáltok, inkább ültök a bukóban, ahelyett, hogy néha megjátszanátok a kiszállókat. dehát na. nem kell eladni, mert 44 meg 100k, értem.
Kíváncsi vagyok játszanak vele holnapig vagy már ma 39 szer aljáig ütik. És Trump USA támadása miatt 38 ig megint. Ott némi hír mozgathatja ha bekövetkezik meglehet a 4-5 nap esés, 600-anként 3 ezer 37-ig es 1 honap alatt vissza 40-41-ig.
OTP részvényesek ide!