Fog venni valaki az uj certibol ma? Nagyon sokat ment az elmult honapokban korrekcio nelkul. Rizikos most belevenni szerintem, de erdekelne masok velemenye errol.
41100-at pöckölte 3x. de 40770 tartott. középen zárt, senki földje. Sokak szerint a GAP vészjósló, hát én láttam már több USA-s gapet, amit soha nem töltöttek vissza. Eleve furcsa, ha az OTP még soha nem csinált GAP-et, vagyis csinált, de csak 30-40 pontosat kb... mostanában. 40500 kitörést megtartotta, így is lehetne nézni. "Túlvett"? Mióta ?:D. Kb annyira megrémültek, hogy 35000-ről felment 41100ig.... lazán.
Szoval mi tortent ma napon belul tripla csucs , usa mar jelentos minuszban , csinaltunk egy atom dojit ! Tsi ellenallason ahogy mar linkeltem. Tovabbra is mondom hogy holnap talan a certi miatt mehet fel , de amugy kis realizalas johet es ha a tamaszrol pattan még egy felkör lesz.
Amikor fél 5 körül séta közben ránéztem és 41100 volt, biztos voltam benne, hogy jól gondoltam, ma kicsivel a TS alá állunk be, hogy holnap árjegyző nélkül, az első 2 percben torkon szúrhassák. Tévedtem :) Majd a TL117 végzi ki :D
OTP részvényesek ide!