Nekem a Pick Szalámi nem ér 11000/kg-t. Ezért várom,h 8000-9000 ft-ra leakciózzák. Macus pont ezt várja. Aztán amikor megunom,h nincs akció, megveszem 11000-ért is, mert Pick szalámit akarok enni. A kinek mennyit ér, relatív, valaki látja,h 1 hónap alatt ment 5000-et, jön a kérdés, miért ne lehetne még egy ilyen hónap. Menjen csak 1000-et, betolom a Ferrarit, aztán a +1000-nél kiszállok. Vagy megvárom, hogy leessen 500-at, úgyis jön 1 hét múlva +2000. Ez a logika ott fog borulni, amikor már akkor is drága lesz, ha olcsóbb lesz. Ez a napos-hetes bollinger megfordulása. Amikor a visszatesztek elakadnak, de egyelőre még erről szó sincs, tehát long van, bármi áron.
Az, aki hisz abban,h talán 50k lesz 2 hónap múlva. Minél később veszed, annál jobban kimaradsz. Úgy venném, hogy közben tolok alá egy stopot. Ma FED kamatdöntő ülés van, ami meghatározhatja a hét maradékát.
Lehet, hogy tévedtem. Úgy tudtam, hogy minden olyan ügylet vesztesége elszámolható, amely ellenőrzött tőkepiaci ügyletnek (ETÜ) minősül – így befektetési jegyek, ETF-ek, certik, határidős és opciós ügyletek, illetve más tőzsdei instrumentumok veszteségei is. Ez természetesen a TBSZ-re nem vonatkozik, ahol nem számolható el a veszteség.
OTP részvényesek ide!