Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Macus
Macus csütörtök, 10:37
Előzmény: #1315238  Zöldbéla
én a fedezetre gondolok. Szóval van 200k certi egy sorozatban talán. Ezt nyilván részvényvásárlással fedezik. Ha jól tudom de ezen vitatkozhatunk.... egy az egyben kb. Szóval a várhatóan nagy certi keresletet előre lefedezik részvény vásárlással. Azt meg tudjuk hogy szokott lenni korai aukció vagy vásárlás. Szóval ezek nagyobb forgalmat generálhatnak így. 
Macus
Macus csütörtök, 10:33
Előzmény: #1315237  Macus
vettem 300 részvényt most , nem certit. A gondolatmenet.... szerintem nem nagy buli most certit venni, tartani meg kicsit lutri, nagyot ment érik a korrekció amit nem lehet kiszámolni honnan jön és meddig tart. RV nem kér enni, ha lenne egy ts ko akkor a felhúzásban eladom és kasza :D Ha nem akkor kivárok év végéig, felmarkolom az osztalékot és az év végén mondjuk eladom, vagy egy jó pillanatban .... vagy tartom.... tartok tőkét alkalmi certi vételre.... szerintem ez a korrekció után következik ! Igazából ha csak ennyi profit jönne idénre, a nyaralást így is Sanyi bácsi fizette :D Ez meg lesz a karácsonyi wellness :D 
Zöldbéla
Zöldbéla csütörtök, 10:26
Előzmény: #1315237  Macus
Négyes tőkeáttétel feletti certit nem lehet kapni, tehát azokat szorosan tartják.
TL108-tól lefelé pedig szinte állandóan volt vételi lehetőség.
A fentiek alapján még nem valószínű, hogy dobtak volna piacra certit a majdani üjak vásárlására felkészülés céljából.
Macus
Macus csütörtök, 10:14
Előzmény: #1315233  pvsklaci
azon gondolkodok az emelkedés eleve az új certiknek szól, értsd vannak kibocsátás előtti kötések..... illetve az erste előre fedezi a vételeket, ha egyszerre kéne vennie elszállna az árfolyam.... szóval mennek a vételek, amikor kijön a certi pörgünk majd stop..... amint elfogy a certi , mert el fog fogyni, akár még pirosban is zárhatunk 
Freeshark csütörtök, 09:56
Előzmény: #1315224  EA83
Próbáljatok már meg az intézményi tőke fejével gondolkodni mert megy az óbégatás meg a kifogások keresése!
Itt az ideje az Intézményi Szemléletmódnak Világnézetnek!
Zöldbéla
Zöldbéla csütörtök, 09:54
Túlgondolod az egészet! (Mint sokan mások is.)
Utólag persze mindent meg lehet magyarázni, csak minek!
Freeshark csütörtök, 09:49
Előzmény: #1315231  maxhell
pvsklaci csütörtök, 09:48
Előzmény: #1315229  Macus
Eladtam a ceertiket napi minimumom, ahogy kell! :-)
Remélem tényleg jön kedden az új!
Majd visszaszállok, hétvégére semmiképpen sem akartam úgysem bentragadni certivel...
Freeshark csütörtök, 09:45
Előzmény: #1315227  Rezsidemon
Tehát fidesz győzelem esetén is lehet 40k!
maxhell csütörtök, 09:39
P/E tradingview-on 8,98, szóval inkább 9-es, nem mondhatni pusztán ezen az alapon alulértékeltnek már a papír.
Macus
Macus csütörtök, 09:38
Előzmény: #1315229  Macus
már 830, ha az elesik akkor megy 700 alá.... 
Macus
Macus csütörtök, 09:26
mintha lefordulna ..... kíváncsian követem..... ha így van valaki nálam okosabb tippelne hogy meddig?
Macus
Macus csütörtök, 09:19
nagyjából 8.5 p/en van a háború előtti 10 hez képest :) Szóval a hazárdírozás nem ez hanem az ennél is túlértékeltebb nvidiat venni :D 
Rezsidemon
Rezsidemon csütörtök, 09:18
A cél árakat bármikor módosíthatják. Attól még hogy   mondjuk 35 ezer körül van az átlag, simán lehet nyárra 40 ezer.
jakabj csütörtök, 09:16
Előzmény: #1315221  Macus
Világgazdaság: Goldman Sachs 42.000 forintra emelte. Mai, 06:10 órás hír.
vyperpunk csütörtök, 09:11
Én is eladtam minden rv-met 37050-en, aztán láttam, hogy még megy folyamatosan, lehet rosszul döntöttem. Fostam a bóvli minősítéstől. Átlag áram 13K körül volt, ideje volt realizálni.
EA83 csütörtök, 09:06
Előzmény: #1315223  maxhell
Meg sem probalom leplezni a frusztraciomat amiatt, hogy kimaradok az emelkedesbol, egyben gyozkodom magam, hogy legalabb annyiban esszeruen dontottem, hogy nem hazardiroztam a csalad penzevel. Mert innentol ez az. De ha emogott tenyleg arfolyam manipulacio van - es ezt egyre nehezebb leplezni, mert nem lehet semmire rafogni az emelkedest - , akkor a legrosszabb, amit tehetunk, hogy "felrenezunk" azzal, hogy "ja, bocs, ilyen a tozsde." Merthogy ez nem igaz. Komolyan, akkor nyugodnek meg valamelyest, ha egyszeruen arrol lenne szo, hogy daninak igaza volt, es matematikailag attortunk egy hatart, ami felett magatol meg kell indulnia. Tudom, hogy nagyon komoly szinten szamolgatjak a tozsdet exkluziv csoportok, es talan csanyi is hozzafer a szent gralhoz, es nem volt veletlen az srv idozitese. Ez viszont mar nem az en jatszmam, aki csak a hireket figyelem... Na jo, kiduhongtem magam, ennyi voltam mara, szep nyerot mindenkinek
maxhell csütörtök, 08:55
Előzmény: #1315222  EA83
Nincs ésszerű magyarázat, az a magyarázat. :) Ilyen a tőzsde. Persze lehet jönni azzal, hogy még mindig többet ér a cég, felteszem kinek, és milyen távon. Nem az a kérdés amúgy, hogy jó a cég, mert tényleg jó. Az a felettébb meglepő, hogy nem korrekciózott az utóbbi kiakadt extrém emelkedő szakban. Most saccra mondom, hogy pl. 33 felett simán lejöhetett volna 30-ra majd fel 35-36-ra, majd esetleg le 33-ra és fel 37-38-ra, de nem megszakítás nélküli emelkedés van. Ez a fura. Tehát lehet mondani, hogy akvi, oszti, srv, de megkockáztatom, hogy még mindezek összességében sem indokolnának ilyen mérvű korrekció nélküli emelkedést. Főleg, hogy akviról szó sincs, oszti később, ja kapott még egy adag extra adót is... és semmire nem reagál, illetve mindenre fel. Most úgy néz ki 40-ig már felhúzzák, akár hogy is lesz. Személy szerint úgy vélem onnan jöhet már tényleg korrekció..., vagy nem... Ja, és a háborúnak sincs vége, pedig arra is folyamatosan fogták, hogy arra megy, nem hiszem. Eddig is kihozhatta az orosz hasznot. Nem, ilyen a tőzsde, nem kell különösebb okokat keresni feltétlenül, csak benne kell lenni, csak persze így nehéz, mert még ha az ember téved is a magyarázat terén, könnyebb benne lenni, ha van valami meggyőződés mögötte. 
EA83 csütörtök, 08:39
Sziasztok! Regen foglalkoztam az otival, mert alamikor nyar vegen eladtam a reszvenyeimet. Ez volt az a pont, ameddig nem volt ketsegem az emelkedes felol. Ennek legfobb oka az volt, hogy az SRV program nagyon hosszu idon keresztul nem engedte esni az arfolyamot, legfeljebb idonkent megallt oldalazni kicsit. Az ukran helyzetet ekkorra mar reg bearaztak, a fundamentumok szilardak voltak. Nagyjabol igazam is lett rovid tavon, ahogy az srv a vegehez ert, jo harom honapig lassan csorgott lefele az arfolyam. Nem vettem vissza magam, vettem nemi allampapirt.
Viszont pont ekkortajt dniel azt josolta, hogy elvileg elkezdhetnek esz nelkul emelkedni az arfolyam. Azt hiiszem ezt latjuk most. Aranylag kis volumennel is hatalmasakat lepdel naponta (onmagahoz kepest), mikozben a haboru nem fog lezarodni, sot ugy nez ki ujabb es ujabb katonai beavatkozasok jonnek (trump). Szoval a kerdesem: valaki zarkoztasson mar fel, ha lemaradtam valamirol, MIERT EMELKEDIK? Hogy lehet, hogy elerei a celarakat, mire nem az arfolyam korrigal, hanem a velarakat korrigaljak? Ez valami vicc? Nem szeretem a kozhelyes konteokat, de ez most tenyleg az "odateszik, ahova akarjak" menet? Az SRV-t most fialtatjak? Aki veszi nem fel attol, hogy megagyaznak egy hatalmas zakonak? Elvileg most mar realisan lehet shortolni, nincs kez, ami fenntartja
[Elnezest,ha valakit zavar a naiv megkozelitesem, nem vagyok a szamok embere.]
Macus
Macus csütörtök, 07:57
Előzmény: #1315220  maxhell
nem jöttek még céláremelések meg van egy kettő beragadva..... nem tartom relevánsnak a 35kt , inkább kicsit túl van most húzva. 42k na az reális

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek