Az a gáz már, hogy a pénzpiaci alap, (legalábbis a CIB-é) két hete minuszba fordult -0,53%, azaz éves szinten -13,75% jelent . Ezekre a CIB-es bef.alapokra is vonatkozik a betétbiztosítási alap garancia?
Mibe érdemes akkor tartani a zsét - DKJ-be, vagy kispárnába ? :)))
Sziasztok
Pénteken én is belevettem a papírba és örültem is neki.DE.....
A hétvégén már minden ismerősömtől azt hallottam,hogy OTP-t kell venni...
Mondták ezt olyanok akikkel elötte soha nem beszéltem tőzsdéről.
Hallottam azokat a számokat amiket ők esetleg ismerőseik beletoltak csütörtök ,pénteken és ez az ami igazán aggaszt.
Most egy kicsit úgy érzem magam mint egy bivalycsorda tagja aki éppen készűl átkelni egy krokodilokkal teli folyón.
BAJ VAN....
Azt hiszem holnap piacin nyitóban dobok mindent és megvárom amíg beesik 3000 alá.
A BÉT maga az OTP, a részvénybefektetőknek az OTP Magyarországot jelenti. Nagyon likvid, csak a nemzetközi viszonyokat követi le, még ha fundamentálisan rendben is van. Ezért a jelentős változást csak a nemzetközi környezet változása hozhat. Viszont addig, ha spekulatív külső támadás érné a bankot, (ha hatalmas short pozíciók nyilnának) akkor talán az lenne a legjobb megoldás, ha az állam segítene neki védekezni, azaz belefektetne rövidtávon és ezt csak titokban tenné. Abban bízom, hogy aki azt hiszi, hogy csak eddig tartott az OTP, az téved!
Igen defláció! Mert mégtöbb pénz vált semmivé.
Bár talán nem magyarországon lesz defláció.
Mert hát ugye hogy nálunk ne legyen infláció..... olyat még magyar ember nem látott.
Akkor elkell adni , és venni rajta konzervet.
Szerencsés esetben, esetünkben meg szerencsétlenben aztán talán jó lesz ha a kutya megeszi. Vagy fel lehet ajánlani az éhezőknek.
OTP részvényesek ide!