tudja mostmár a fene,hogy mi lesz.de a maradék pénzem holnap átvándorol otiba.
lehet naívitás,lehet kapzsiság vagy hülyeség aminek ezt hívjátok de egyszerűen elképzelhetetlennek tartom,hogy néhány napon-héten belül egy 4000 alatti OTP pozin ne lehetne keresni néhány 10 százalékot.
mindenesetre nyitóban ha emelkedik ha esik semmiképpen nem veszek bele.10 óra után meglátjuk.....
legfeljebb majd nagyon drukkolok....
nemtom, mit hírtévéztek. A kúrcsányi komrány a rengeteg hitelfelvételi lehetőségre, a világban keringő, könnyen elérhető pénzre, valamint a 2006-ig tartó konjunkturára alapozta hatalmát. Olcsó hitelekből szavazatokat vettek, ahelyett, hogy átstrukturálták volna az országot. Most elfogyott a hitel, ugyanankkor vége a konjunkturának is. Bukik a mutatvány. Legalább eltakarodnak már végre a faszba. Ennyit megér az a kis bukó, nekem is van párszázezer mínusz az otin. (részvétem annak, akinek több van) Dolgozni kell megint, fúrni-faragni, szántani, lapátolni. A hektárjelző fák ágain meg majd ilyen veresfélék himbálóznak. Új világ jön.
Ugyanakkor Európában a hatodik hatványnál van az ugrás:
1 000 000 = 1 million (magyarul 1 millió)
1 000 000 000 = 1 milliard or 1 thousand million (magyarul 1 milliárd)
1 000 000 000 000 = 1 billion (magyarul 1 billió)
"A San Diego-i Állami Egyetem professzora, Dan Seiver szerint a fundamentális értékelés szerint sok részvény olcsó jelenleg. A befektetők pánikja lehet az egyik jele annak, hogy a medve piac közelebb lehet a végéhez, mint a kezdethez. "Csak olyankor tudsz olcsón részvényeket vásárolni, amikor minden kilátástalan. Senki nem fog neked olcsó részvényeket eladni, amikor optimista a hangulat." - nyilatkozta Yahoo Finance-nek."
Lehet elkerülte a figyelmed már megfejelték 250 MILLIÓVAL. egyszerű most azt állítani, hogy a Hír tv, de az emberek holnap ösztönösen az oti felé veszik az irányt. Sztem a mai rosszul értelmezett és nem alkalmas időpontban történt pénzügyér megszólalás, valamt a minden rendben van és takarékoskodjana az emberek, hát sajnos hangsúlyozom sztem, az ellenkező hatást fogja kiváltani. 2006-ig ez az ország olyan szépen haladt, kezdett megjönni az emberek bizalma, most meg süllyedünk. ÉN SZEMÉLY SZERINT NYUGODTABB LENNÉK, HA OTI EGY valóban tőke erős pénzügyi multi tulajdonába kerülne és eloszlatná azt a félre értést a mi a lakosságban él, hogy ez egy magyar állami tulajdonú bank. A MÉDIA FÉLRETÁJÉKOZTATJA AZ EMBEREKET. Az állami gondoskodást szimbolizálták egy részvény társaságról: eZ LESZ AMI KIÜTI A BIZTOSÍTÉKOT A betéteseknél. A HÍRESEK EZT CSAK MEGLOVAGOLJÁK? nota bene.
Törölt felhasználó2008. 10. 10. 00:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
álmodta...
Törölt felhasználó2008. 10. 10. 00:14
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2008. 10. 10. 00:14
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem azért mondom, de a jó k.annyát a rémhírtv szerkesztőinek, fenntartóinak, szponzorainak, meg minden parasztállatnak, akik azt gondolják, hogy a mai helyzetben is helyénvaló rémhíreket kitenni és huzamosan ott tartani a weboldalon. Esztelen baromarcú fidesznyik állatbanda.
A kongresszus döntése után vált nyilván valóvá, hogy elképesztően sok befektető shortolta a piacot. Erre az 1 billió dolláros csomagra senki az ég világon nem számított. Néhány nap és helyére kerül minden.
OTP részvényesek ide!