szerintem a bátrabbja kb most kezd vásárolni. ettől persze holnap még csúf bukta lehet, vagy korrekció vagy akármi, de én úgy ÉRZEM, hogy a DJIA máma már nem szakad tovább.
Ha a Dow ilyen 4-5-6-7%- okat esik még néhányat , akkor nagyon gyorsan itt lesz, és lessz tere akár egy markáns fordulatnak is.
Bár van olyan érzésem, hogy a 10K -s Dow-ra esetleg sokáig is várhatunk még.
bölcs ember ilyenkor átgondolja az élet maradandó értékeit és azokra koncentrál: család, szeretet, egy őszinte mosoly; felhívja a szüleit és megkérdezi, hogy vannak, este végighallgatja a gyerek csacskaságait (nem szakítja félbe hogy "apád most gondterhelt" hiszen nemsokára úgysem marad más, mint a gyerek) stb stb.
aztán majd csak lesz valahogy. olyan még sose volt, hogy sehogyse lett volna.
a 3K-s OTI meg a 10K-s BUX "alja" nem azért tûnik elképzelhetetlennek, mert nem csökkenhet addig az index, hanem inkább azért, mert ha addig esik, nincs ami megfogja.
tudod, olyan ez, mint amikor a neutroncsillag is összeomlik -- nincs ami megfogja.
Ha még idén nem jön fordulat, akkor úgy befagy ez az egész hogy csak egy fekete juk marad a papírok helyén.
Ilyen helyzetben mint most, előnyös a magyar gazdaságnak hogy kevés a nyíltkörű társaság. Nálunk arányában is kevesebb pénz fagy be, mint az igazán fejlett piacokon.
Máskor persze hátrány.
Törölt felhasználó2008. 10. 06. 20:20
Aki hosszú távon(2-4 év) gondolkodik az most ezekben a hetekben, hónapokban dörzsöli a tenyerét. Vérzivatar a pénzügyi szektorban, valószínűsíthető világgazdasági visszaesés előszobája...most kellene venni?:) Remélem jól látom, h ezekben a hetekben, hónapokban max napi szinten jók a technikai elemzések. Magyarán a havi, éves trend a fundamentális összeomlás jegyeit mutatja, időnként felkapkodással (legalábbis a pénzügyi szektorban teljesítménytől függetlenül). Én azért azt mondom, egyszer minden véget ér... ha más nem, visszapattan a Dow a 0-ról, negatív úgysem lehet. Kitartást kívánok!
OTP részvényesek ide!