sokan engem is leb@sznak, ha azt írom be,h " usa esik, dax esik". Mert ez OTP, ez csak emelkedni tud. Meg úgy esni, mintha nem lenne holnap. Jön egy Irán-Izrael kőkemény háború, az olaj nem jön át a szoroson, aztán lesz 150 a brent, akkor majd "nem lesz infla" nem lesz semmi. 6 mrd-os forgalmat nem nevezném kevésnek, és -3%. Nagy forgalommal esik. Persze lehet,h holnap ennyi visszapatt lett, mintha mi se történt volna. Még egy ilyen nap és 16800 alatt vagyunk, TL90 -eseknek rezeg a léc.
Srácok! Azt nem értem hogy miért gond az, ha valaki(k), mint pl. én is, nem a longban hisznek!? Itt miért kell hogy mindenki longos legyen a fórumon. Nem ellendrukker vagyok csak realista, mivel a fák nem nőnek az égig, mert a "táptalaj" (értsd a vilagban jelenleg végbemenő allapotok) is számít.
Én pénteken a hírek hallatára visszavártam a szerdai nyitó környékére, persze csak a leszavazás jött :) Záróban még akár meg is közelíthetjük ha továbbra is így adják. Imádom, hogy egy nyugodt hónap nincs ezen a rohadt BÉT-en vagy a nagyokosaink vagy kint, de mindig borzolja valami a kedélyeket már régóta. Most biztos fő az OTP-s srácok búrája, hogy ezt hogyan intézzék a kgy-re.
Látszik, hogy jorészt zsidok irányitjak az egész vilagot. Még háború sincs izraelben, csak egy kis csetepaté, erőfitogtatás, de máris omlanak a tőzsdék az egész vilagon. Remélem gyorsan lerendezik egymas között háború nélkül, és száguldunk 19ezer fölé mert kéne már kis friss levegő a csúcson 🙂
Szerintem nem kellett volna lehurrogni azokat akik a jelenlegi nemzetközi helyzetben nem hittek a kitörésben..Nem ellenségek vagyunk itt mint gondolják sokan akik longban vannak,és egy-egy short lehetőség hallatán majdnem hogy lehülyézik a hozzászólókat.. Sávtetőn longban maradni,főleg certiben,van annyira rizikós,mint shortot nyitni..Csak az szól mellette,hogy ha eldobjuk a long certit,nehéz visszaszállni,mert soha sincs amikor megérné venni..
Már zártam a mai shortomat, ez biztos pénz volt a tegnapi usa esés kapcsán. Otival vigyazni kell mert megtudják minden irányba hirtelen rántani. Lehet sanyi ma is figyel mint Castro a hegyen! :)
OTP részvényesek ide!