Itt a fórumon a "pozitív" hozzáállást jobban díjazzák. Pedig mindkét scenario-ra készülni kell most. Mi éppen egy pozitív scenarioról beszéltünk, egy kitörésről. De rögtön írtad,h túl hamar korrigált vissza, és lám! Igazad lett.
//Lehazudott infla!///: 14,5% 17,6% Sokszor megy a fikázás, hogy "vannak jobb fektetések",mint az álompapír. Aki háború előtt vett OTP-t, még mindig nincs a pénzénél, ez a szomorú inkább. Miközben máskor már legalább a 14,5%-ot bezsebelték, az okosabbak. Értem,h aki 10000-en vette, az zsákolt, de aki 16000-19000 között vette? az pislog még mindig.
Engem nem érdekel, hogy Te mennyit keresel! Sőt az se, hogy más mennyit! Igen, bosszantó, hogy a külföldi tőzsdék száguldanak a magyar meg áll. Tudod ami bosszant, hogy a román tőzsde is lehagyott minket.
Ez így van .. Ehhez add hozzá a tipikus magyar mentalitást állandó sírást meg fillérezést... Képesek egész évbe shortba lenni ... Nyugaton azért szárnyal ak a tőzsdék mert.nem annak drukkolnak hogy bár szar lenne..
Nos, egy ATH +3 év infláció szerintem minimum elvárható! De nem képes erre ez a papír! Hiába a felértékelés, minden annyit ér amennyit a piac ad érte! OTP és a magyar Bluechip egyértelmű bukás a vedd és tartsd tervnek. Ki a franc vesz OTP, Richter stb részvényt amikor a világ nagy tőzsdéi száguldanak?
Fura, én el tudnám adni jó áron, mivel a mostani ár sokkal több, mint amennyiért vettem. Szerinted mi a jó ár? Azért azt senki nem gondolhatja, hogy tényleg minden nap emelkedni fog. Majd májusban remélem nő.
Ahogy mondani szokták, az álló óra is napjában 2x pontos időt mutat. Aki szidja, azért szidja, mert 10k óta ez megy nála. A másik, h nála a MOL-on kívül nem létezik semmi. Mikor megmagyarázta, h jobb a MOL, mint az OTP, hiába emelkedett tavaly utóbbi 60% körül, előbbi meg 10 alatt, na onnantól nincs mód az értelmes eszmecserére. Nála a MOL az Isten, ide meg trollkodni jár rv nélkül. Ebből van elege mindenkinek, kivéve a slepjét.
OTP részvényesek ide!