Korrekt. A hét végén épp ezt a kettősséget nézegettem. Formál-logikailag (durván ha akkor fel két hónapig, most le kettőig) a kgy-re 16 130 környékén kellene lenni. Vagy félúton fordul a trend és kgy-re a márciusi csúcs fölé kerül. Láttunk már ilyet is ...
nagy marci a héten elintézi a mol.t, felkészül az Otp és Richter, ide a bökőt hogy választások után bankadó.....vagy aminek majd ugye elkeresztelik....
Csak ott egy emelkedő trendet folytatott és a piac vissza is igazolta hogy van helye annak az emelkedésnek. Itt viszont egy 17645-ös eddigi csúcsról csorog lefelé, vannak "kitörési"/emelkedési próbálkozásai de vissza is teszik. Más a kettő dinamikája vsz. A középső lila vonalat nem tudja átvinni. Az alsó kékről pattant novemberben és áprilisban. Most kb 15800-16200-ra mutat. https://www.tradingview.com/x/QOS4e23p/
Szamitok kis korrekciora de egyelore felmegyunk. Az is jo :D ha felugranank ts59 kora hirtelen azzal egyutt tudnek elni short az kozna , de a longon nyernek negyszer annyit. Short azert van hogy az esetleges esest megjatszam. De 17120 nal vettem , ide meg visszajovunk rossz esetben a kamaton mar nyerek
Ezt a 16K-t egyre többször mondjátok. Ezek szerint nagy eséllyel lesz kiütve a TL90? Nekem tényleg csak mutatóban van, de szerintem itt sokaknál áll halomban. Ráadásul senki sem akarja eladni. Akkor hogy is van ez?
Egyik nagy tévedésem (volt persze több is) a 2019-es közgyűlés előtt volt. Azt vártam, hogy április közepén (akkor pedig még ezeket a jeles időpontokat nem is figyeltem) lokális csúcs lesz, de előtte egy hónappal számítottam egy kisebb visszajövetelre. Hát nem jött vissza, hanem kilőtt. https://invst.ly/14azgx
Szerintem meglesz, csak nem tudom, hogy most vagy csak osztivágás után, nyár elején. . Máshogy kellene ezt megfogalmazni ... Időben van két potenciális lokális alj jelöltem. Most áprilisban illetve valamikor június végén. Ha áprilisban lesz meg ez a lokális alj, az lehet 16k környékén, alatta. Ha csak a nyáron, az már valószínű csak ide, 17k környékére jön vissza. Ez persze attól függ meddig jut fel a közgyüli illetve a gyj idejére. . Hogyan lehet ez alapján fogadni? Egyelőre én long mozizok és van félretéve pénzem vásárolni. Ha közgyüliig felfelé megyünk, akkor április végén, május elején eladási pontot keresek, június végén pedig vételit. Ez a nagybani tervem. Mivel nincs jól árasított TL certi ezért a napon belüli, vagy a swingeket hanyagolom. Rövid shortokat esetleg el lehet kapni, de életveszélynek tartom. Persze azért figyelem ...
!Éves! 21-22k közötti célárakat adtak az elemzők, nem? Addig még azért van idő. Kgy-ra megrántani valamit eléggé átlátszó. És a megrántásokat mindig bünteti a piac. Mint legutóbb a 17300-nál. Ha a piac úgy dönt h megindul, akkor fog organikusan emelkedni. De jelenleg nem értékelik arra a szintre. Q1-re esett, osztihírre nem történt semmi. A kgy javaslatok kint vannak már. 16000-16500 még nem is lenne igazi korrekció, csak egy bollialj. Amennyire elfogadjuk azt, hogy pattan középről, ugyanúgy nem elvetendő az, hogy megnézheti a bollialjat is.
2.5 hét múlva közgyűlés. Óriási égés lenne ezzel az árral nekimenni, nem beszélve a 16200-ról, ami itt lentebb szóba került. Napokon belül meg kellene indulnia és ezt a ranget magunk mögött hagyni, amiben már jó ideje szenved. Technikai kép alapján alakul! Pénteken a bolli középen zárt, megtartotta az árfolyamot, ma pedig szépen eltávolodtunk tőle. Mai napra az elvárásom, hogy zárjunk felette minél távolabb, holnap pedig haladjuk meg a mai gyertyát lehetőleg emelkedő forgalommal, aztán jöhet az ereszd el a hajam. :)
megjegyzem mindben van erdekeltsegem, legjobb ha mind novekszik normalis utemben es nem egymas karara.. persze amit tkom muvel neha az mar a pofatlansag hatara :)
OTP részvényesek ide!