Tegyük félre ezt a kérdést a közgyűlésig. Alapvetően van akkor két várakozás. Szerinted a tavalyi osztalékhoz képest fizet az idén, szerintem pedig a 2023 évi eredmény 20-25%-át osztja szét a tulajdonosok között. Meglátjuk ...
Egyezünk fölfele. Még Tán az EWP is támogatja. . Ez még nem jelenti azt, hogy arra is fogunk menni, de mozoghatunk úgy. Tényleg csak a longos pozícióban ülőkön és a friss pénzeken múlik merre fogunk menni. Alapból lefele kellene haladnunk. . A hosszú távú napos csatornád, csati vonalak nekem tetszenek, én is nézem azokat. Amíg viszont nem értem a mögötte lévő pénzügyi alapvetést nem igazán tudok vele mit kezdeni. TA szempontból rendben van.
otp 1h: https://kephost.net/p/MTEyMDUwMw.png az utolsó kettő a fekete-narancs vonalról pattant. ha a kék kevésbé meredek, mint ahogy rajzoltam, akkor a második meg arról pattant. ha összehúzom a 15500-at a legutóbbi pattanással: abból van a Lila vonal, ezzel párhuzamos a fentebbi. Ott volt egy fals kitörés, ami a te képeden is látható. utána felment 1x a kék fölé is, szintén fals kitörés, inkább jellemzően a trend fele próbálkozott kitörni, mint lefele. Nem ment ki új aljra, megtartották. Narancs/Lila-ról pattanhatna, ha nem jön egy Marci féle High Pressure üzenet, vagy egy meztelen Varga Mihályos fotó, bankadó a mellére tetotálva.
az aljak hullámszerűen emelkednek, a tetők pedig csökkennek. általában a trend irányában tör ki, tehát felfele várnám, mondjuk egy újabb 16600 érintést követően. nem vagyok szakértő.
Ez igy csak felig igaz. Eredmenytartalekbol is fizethet. A lenyeg inkabb hogy talal e akvizicios celpontot. Mert Sanyi bacsi mondta ha nem akkor jon emelt oszti. Szvsz mindketto jo hir. DE mivel roman bankot eladtuk azt mondom cash flowban jo a dolog. Szoval ez extra oszti jelent akkor is ha lesz felvasarlas. A brutal 1000 mrd eredmeny meg a roman bankos penz mindkettore ad fedezetet.
Tavalyi cirka 3 szorosa? :O Legyen igazad, de sztem inkább a "jut is, marad is" elvet követve ettől jóval kevesebbet fognak csak kifizetni. Ha 500 felett lesz, én már örülök, de ne legyen igazam és tényleg legyen úgy, ahogy te gondolod!
Nem jol varod. Nezd meg oti mennyit fizet, nem % os alapon , hanem szamszeruleg. Mindig egy kicsivel novelik az osztalekkent kifizetendo osszeget. Iden talan legyen 50ft tavalyhoz kepest a tobblet. 100-150 mrd kb amit szoktak. DE ha 800 lenne ahogy irod akkor az oriasi ralit jelentene majd. De mindjart meg is keresem.
OTP részvényesek ide!