T.Portfólio engem kevessebbért kitiltottak az összes fórumról egy hónapra. Remélem nem részre hajlók és dniel szaktárs is megkapja ami jàr neki szemèlyeskedésért.
Törölt felhasználó2023. 11. 12. 18:11
Kellenek a vélemények mindkét oldalról...Aztán kiki maga dönt..
Szivesen és Antalnak is :) Én azt szoktam mondani bennem ne bízzon senki meg rám ne halgasson én csak megosztom a véleményem meglátásom. Ne az én elemzésemalapján hozzon döntést senki tegye mellé a saját kutatását stb gondolat ébresztésnek szánom csupán értékes kritikákat szivesen fogadok... nem oylan értelmetlent mint eistenék "h hülye vagy 20 ezret ér a papir" hanem szivesen beszélgetek más néző pontokrol ha van.. ezért szoktam megosztani
Nem tudom mit mentett le einstein de az elemzesed osszecseng mindenkievel kb szoval szerintem tobb mint jo. Erosen gondolkozok azon hogy megjatszom a shortot . A zsuzsa altal emlegetett res megvan es en is hiszek a resek erejeben :D es ha igazatok lesz teljesen akkor mehetunk le par szaz pontot minimum. Eleve eddig a jelentes tartotta a papirt de ennyi volt , maci fillerre megmondta ismet es te is ilyesmit vartal nem 16 kt.
Ugy emlekszem az elozot is le mentetted hogy teveses eseten a pofamba vaghasd de ha keverlek valameik masik barommal elnezest... Ha nem csak "bele bele" kukkantanal hanem at gondolnad, netan kovetnel akkor tudhatnad h menyi is valojaban az a 20%
Tetszik a levezetésed, akár be is jöhet, de ne felejtsük el varga baromsága miatt majd 1400 pontot esett, ebből a neres haverok úgy mínusz 500-t csinàltak akik tudták előre, a többi a piacé. Ha nincs varga, akkor 15000 környékén várjuk a jelentést. Ami igencsak szép lett. Egy kisebb Mikulás rallyval simán hozta volna a 16000-es célárat, amit még is ér a papír. Aztán 2024 rejtélyes év lesz.
Zsuzsa most kezdesz megerősiteni penteken eladtam egy reszet mert nem lattam erőt benne sőt :) en is azt veltem latni betölti a rest de viszont farkasfu is azt mondta ha lejjeb megy 13500 től akkor lemegy 12200 környekere es maci is ugy latja szerintem dniel ismet nekem is van egy ilyen erzesem ezert vaaoszinű hetfőn eladom a maradekot is en nagyon szeretem a meglatasaidat sokat segitesz vele, bar ritkan irsz mar ide regebben is sokat olvastalak amugy milyen tavon varod a 13300 at a jövöhetre vagyy utanna elarulod ? Köszi ha valaszolsz es a többieknek is az elemzest
Üdv!
Véleményetekre lennék kíváncsi. Erste Lakóssági folyószámlát nyitnék! Most
mentem nyugdíjba, és ami megfogott! Számlavezetés
USD EURÓ alszámlával és Ft utalás
ingyenes. Segítsetek
légyszíves. Gazdagodjatok
békében.
:) komolyan azt gondolod az eddigi munkásságod alapján, hogy lementek bármit is? :D Ne ciccelj, meg se nézem. Bele bele olvasok és ha valami kiakaszt, mint a pánikfraktál kontextus :D :D :D akkor kommentelek Amúgy hidegen hagynak a meglátásaid, mert a találati arányod az eddigiek alapján 20% körül lehet, ami nem profitabilis nekem :)
OTP részvényesek ide!