"Mit lehetne most jól megfogni ilyen alacsony árak mellett?" Szerintem most ilyen chart elemzős időszak jön és a hírek fordítják, mozgatják az irányt. Ne feledjük, hogy ha igazat mond a fed akkor most gyűrűzik be a magas kamat környezet. Érdekes, hogy a hosszú távú lakás hitel kint8% nálunk 8.5%. Illetve ez a buzi háború nagyon gáz. Képzeld véletlen egy rakéta Bukarestben landol. Vagy a törököknelnegy izraeli rakéta. Inkább még mindig a kötvény hozam a biztonságos, vagy belenyúlni egy komoly trend fordulóba.
Emlékszem, amikor a CNN vagy a BBC bejelentette, hogy a Lehmann Brothers összeomlott, Pont a TV előtt ültem. Emlékszem azokra az időkre. sok papir van az éves minimum közelében, ha nem is a 2009-es szinten. pl. .az autóipar (Volkswagen, Porsche, General Motors, Mercedes, stb.). Bankok, pl. Raiffeisen, Citigroup, angol bankok, pl. Lloyds Barclays. Légiipar, pl. Wizzair. Stb Mit lehetne most jól megfogni ilyen alacsony árak mellett ? Melyik szektor futhat fel, ha rendeződik a jelenleg tartó 2 nagyobb konfliktus ? Vajon a Tesla és Byd le tudja gyürni a GM-et Volkswagent, stb ?
Én is vissza plusszoltalak. Amit nem értek, hogy az amerikai bankok miért vannak annyire lent, és meddig maradnak lent. Itt van például a Citigroup, nem sokkal az éves mélypontja felett : https://finance.yahoo.com/quote/C?p=C&.tsrc=fin-srch Párszor kereskedtem vele, egész jó volt. Úgy emlékszem, 3x kereskedtem vele. Egyszer kb 2-3 % minusszal, utána kb +12 %-kal, maid mégegyszer valamivel +10 %i eredménnyel.
OTP részvényesek ide!